Kimmisbu Merhaba kızlarr adetten önce gebelik öğrendiniz mi yoksa adetin bir süre geçmesi mi gerekli? İğnenin 15. Günündeyim adetime 3 gün var bugün idrardan erken gebelik testi yaptım fakar negatif çıktı..🤦♀️😪
Adalina09 Kimmisbu 15.gunu kesin çıkardı canım.varsa eğer yine de geç döllenme.olmus olabilir adet tarihini bekle
Biranne2meyve Kimmisbu 3 gün öncesi öğrenmiştim kızımı çıkmadıysa yoktur canım adetini bekle bakalım ne olacak
Fatmabulutt Benimde 2 düşüğüm oldu 2 sindede adetimden 2 gün önce öğrendim adet tarihimi bekliyemiyorum da 😅
mnurtrk Kimmisbu pko olmama rağmen uygulamadaki tarihe göre ( ki hiç bir zaman o tarih tutmadı hep daha geç olmuştum ) 6 gün önce öğrendim hatta eczacı testi bugün yapma 2 gün sonra yap demişti dayanamamış yapmıştım ( erken gebelik testi)
Kimmisbu mnurtrk bende pcosum ama önceki iğnelerde iğneden sonra hep gününde ya da 1 gün sonra adetim geldi hep gecikmedi.. insallah bende güzel haber alırım❤🙏🌸
Annesininkuzusu01 Kimmisbu Adetime 5 gün kala testte belli belirsiz bir gölgeyle öğrendim, ertesi gün kan verdiğimde beta 16 dı. Şu an 20 haftalık gebeyim🙏🏻
Selen37 Kimmisbu İlk gebeliğimde adetten 4 gün önce yaptım negatif çıktı, 1 hafta gecikince yaptım pozitif çıktı. Ama düşük oldu. Şuanki gebeliğimde ise adetten 1 hafta önce kaset testle silik çizgiyle öğrendim 🌺
Hiraa Kimmisbu canım merhaba ben adetıme 2 gun kala normal testte cok silik cızgıyle ogrendım ama 4 gun kala erken gebelik testım negatıftı yanı bekle derım 😍
Kimmisbu Lavantakokusu ne güzel🌸 bende bekleyeyim biraz daha tam gününde kan vericem bakalım çıkar insallah🙏
mervengul Kimmisbu ben adetten 3 gün önce normal gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik göründü sonra zaten kan testinde de pozitif çıktı