HelensMom Memetzeynep önümüzdeki hafta kontrole gittiğinizde hormon tahlillerine de baktırmanızda fayda var diye düşünüyorum, çok geçmiş olsun 🙏🏻
Memetzeynep HelensMom kendı kadın doğum doktoruma gittim oda korkulacak bırsey yok dedı zaten krem ıyı gelmezse zaten onuda yaparım
Leylosacl Memetzeynep endişe edilecek bir şey değil ben instagramda cocuk doktorlarının takip ediyorum orda görmüştüm vajinal yapışıklık diye bisey basit bir şekilde aciliyor
Alone Memetzeynep yapışıklık oluyor cnm bizim doktorumuz kulak pamuğu gibi bir şeyle hafif açtırıp krem vermişti açıldı sorun kalmadı çok şükür. Düzelmezse ameliyat işe açıyorlar ama gerek kalmaz inş geçmiş olsun
Aylin2011 Memetzeynep iyi yapmışsın randevu almakla bazı çocuklarda birbirine yapışabiliyor küçük bir operasyonda düzeltiyorlar arkaşımın kızında da ona benzer durum vardı o kısmını her bez değişiminde biraz açtırıyordu ilerleyen yaşlarda düzeliyor
pamuk_anne İlk bir sene falan yapışma kontrolü yaparlar çocuk doktorlari, sanırım sizinki bunun gibi bi durum. Yani yapışma olabiliyormus orada, ben de doktorlardan duydum her seferinde niye bezini actiriyor diyordum da
Memetzeynep Ervan yeni doğduğunda öyle bir şey yoktu 2 ay önce falan fark ettım ama böyle bırsey olacağını hiç düşünmemiştim ablama gösterdim oda hemen doktora gittik