MerveMustafaKaraku BraHakUlusoy evet at gibi hatunsundur eminim dünya güzelide bebek doğurmuşsun. Çekemediklerinden konuşuyolar emin ol. Takma boşver 😉 sallayın şu gereksiz insanları ya canınızı sıktığınıza değmez
Gurbetgelini BraHakUlusoy bir yaşıma daha girdim kız o ne biçim laf ilkdefaduydum benim kızım da aynı ben göz renkleri hariç eşimin gözleri yeşil. Sanki çocuk kime benzeyecek tabi ki de ya anasına ya babasına. Laf diye söylemiş bulunmuş işte cahilce
BraHakUlusoy Mecburen haftada 2 kere beraber kalıyoruz yemek hazirlamak sormak bile içimden gelmiyor üstüne üstün o bana tavır yapıyor 😀
krdmnsanemm BraHakUlusoy benim kaynanam bana öyle bi laf söylese evden kovar bidaha da evime almazdım böyle terbiyesizlik mi olurmuş ne insanlar var ya tövbe tövbe 🙄😱
BurcinC Kendi çocukları kocasına mı benzemiş ? Böyle bir şeyi alttan almayacaksın tabikide. Nasıl bir tavırla söyledi bilmiyorum ama en hassas döneminde bunu söylemesi cahilce. Çok sinir bozucu. Allah yardımcın olsun böyle kaynana ile.
Birglbiray Nasıl sustun aklım almadı bana böyle diyecekler ortalığı yıkarım. Hadi sen sustun eşin nasıl hala seni suçluyor?
MucizemE Beygir sensin senin gibi maymun olsa ne olacakta deseydin tövbe yarabbi ya Rabbim akıl versin böyle boş boğazlara valla eşim buğday tenli ben esmerim kızım olacak kaynanam inşallah sarışın olur bebek dedi bir kere dedi sustum on kere tekrar etti sonunda eşimle ikimizde aynı anda sarışın ne alaka ben esmerim ikimizde sarışın değiliz sürekli tekrar etme dedik sustu çok şükür bir iki kere demesi rahatsız etmedi ama sürekli olunca gerildim neymiş esmer sevmiyormuş o e ben esmerim yani insan konuşur da mantıklı konuşur
Eminetekin Bunlar nasıl kayınvalide ya.. allahım her okuduğum şeye şükür ediyorum öyle şeyler anlatıyorki herkes. Allah başımdan eksik etmesin annem den ayırmıyorum kayınvalidemi. 3 oğlu var ben sanki bu eve gelmiş prenses gibiyim evlendiğimden beri.. böyle birşey lohusa bi kadının kaldıracağı şey değil. Beygir ne demek ya!! Bir torun vermişsin hemde neslini devam ettirecek bi torun bu ne terbiyesizlik. Öyle bi kadının oğlunun da seni savunmasını bekleme eşlerimiz anneden ne görse onu yapıyor. Sonuçta eğitimi ahlakı o kişiden aldı . Sen sıkma sakın canını👍🏻 Bu hayattaki en güzel duyguyu yaşamanın tadını çıkar