GamzeAkuToklu Kaçıncı haftadan itibaren kilo alımı yaşadınız? En başlarda çokta almak gerekmiyo değilmi ? Canım çok yemek istemiyo çünkü sıcaklardan iştahım yok pek..
AzizeGnaltay 24 hadta GamzeAkuToklu 24 hafta oldu 2 kilo aldım. Yaz gebelerinin şansı bebeğim çok şükür o haftasına göre kilosunu alıyor ❤️
Tomrisinizi Hiç mide bulantısı yasamadim 13. Haftadayim bir kilo aldim doktor ilk uc ay iki kiloya kadar normal dedi
GamzeAkuToklu Tomrisinizi bende aynı şekilde 8+5 iz daha bulantı kusma yok çok şükür..kilo almssam bebişte gelişmezmiki almammı lazım diye şüpheye düşüyorum bazen☺️ Çokta almak istemiyorum bebişime yarasın ne yiyip içiyosam🤗
HandanOsman Midem çok bulandı 6 aylık olduk daha yeni geçti bulantılarım. 74 kilo ile hamile kalmıştım 69 kiloyum şuan. Ben alanlardan değil verenlerdenim. Ama bebişim sağlıklı şükür.
GamzeAkuToklu HandanOsman çok şükür canım🙏🏻 Kilo almassan bebişte almazmış gibime geliyo saçma belki ama işte insan almalımyım acaba diye düşünüyo🤗
HandanOsman GamzeAkuToklu evet ilk başlarda öyle oluyor ama ben şuan bile doğru düzgün yiyemiyorum. Ama bebeğim haftasıyla uyumlu. Kilosu da iyi. Zaten bebek ilk aylarda dışarıdan gelenlerle pek ilgilenmiyormuş annenin deposundan kullanıyormuş.