Figennn CansuCaTurkmen Keseyi de gördük ama canım 5 haftalık hamile olduğumu söyledi. Bhcg 400 değerine göre kese görülmez değil mi. Doktorum o testlere bakma dedi bana, inşallah her şey yolunda gider🙏🏼 Ben yurt dışında yaşıyorum canım şimdi tatile geldim memleketime, yakında dönücez bakalım orda nasıl olucak
Gamze5861 Figennn mesela canım bende 800küsürler de cıkmasına ragmen keseyi görememişti. En az 3000 olması lazım demişti. İlk gebeliğin mi acaba
Gamze5861 Figennn o zaman ondan olabilir canım. Cünkü annemin de beta hcg değeri öyle azdı. Hatta 4 haftaya mı ne takebül ediyordu. Ama keseyi gördü doktor.
MinikkkMucizem Figennn oda hem bebeğin yerlesmesini kolaylastiriyomus hem de düşügü engelliyomus inşallah ikimizde en yakın zamanda kalp atışını duyarız 😄
MinikkkMucizem Figennn şu an bende oyleyim doktor sağlıklı gebelik dedi ama kalp atışını daha duymadimya hep aklımda ya boş gebelikse ya duymazsam falan diye hep bi tedirginlik var ama iyi düşünelim Allah a sığınalim ☺
Figennn MinikkkMucizem Boş gebeliğin belirtileri var mı acaba. İnşallah sağ sağlim kucağımıza alırız bebişleri🙏🏼
Denizin Merhaba abla adetim 2 gün gecikti idrar testi yaptım ikinci çizgim silik çıktı , adetim 4 gün geçtikten sonra kan verdim bhcg değerim 184 çıktı , sizce sonuç iyi mi ? Bu sonuçla hamileliği devam eden oldu mu?