sevgizzet 2 tane çocuğum var üçüncüye hamileyim artık tecrübeliyim sizi de bilgilendirmek istedim Öncelikle Bebek doğduktan sonra illaki 45 aya kadar Gazi olacaktır o yüzden bence damlalardan kaçın sakın kullanmayın Çünkü benim çocuğumda alerji yaptı tabii her çocuk bir değil ama her şeyin Bence doğal güzel kimyon Anason ve Melisa çayı gaza birebir Ayriyeten rahatlatıcı ve Uyku düzenini metabolizmaya çok iyi geliyor hem sizin için hem Bebeğinizin Ama tabi Doktora sormanız da fayda var sütünüz olması içinde bol bol kaymaklı gofret bulgur pilavı Hatta gebeliğinizi son haftalarında bile bol bol bulgur pilavı yemenizi tavsiye ederim aşırı süt yapıyor ve çocuğu aç bırakmıyor sürekli su içmek sütünüzü çalışacaktır Ama yemek yemeden su içmek siz nasıl suyla duymuyorsanız bebekte doymaz önce kendinizi sonra bebeğinizi doyuracak sınız Bir de bol bol komposto içmenizi tavsiye ederim Benden bu kadar inşallah faydalanırsınız😇😊
Siibeell Emzirme zamanlarında kesinlikle bebekle başbaşa olmanızı tavsiye ederim, bu dogumdan hemen sonrasında bile geçerli hastanede yanınızda kalanları bile odadan çıkartın insanın psikolojisini bozuyolar, bebekle bir başınıza herşey daha güzel oluyo
paradiseeeeee Siibeell Nasıl güzel söyledin doğum yaptım hastanede bi o hemşire bu hemşire mememi çekiştirip durdu zaten süt yoktu yapıştılar iyice çocuk tutsun diye iyice sitres girdim hiç yapamadım eve geldim annem kaynanam tepende ikide bi emzir süt gelsin ama olmuyor iyice sitrese soktular 5 gün sonunda sütüm geldi sagıp verdim çocuk tutamadı gene tepemdeler bi sabah kalktım tek basıma çocuğumu emzirdim hemen tuttu bende yapabildim sakinliğe tek kalmaya ihtiyaç var gerçekten 🤲
Mom726272 Benim tavsiyem de doğumdan sonra 2 en fazla 3 saatte bir bebeğinizi mutlaka emzirin ilk doğumdan sonra ben ne zaman uyanırsa o zaman emzirdim kimsede demedi ertesi gün çıkacak zaman gelen hemşire 3 saatte bir emzir dedi ve bu yüzden sarılık oldu oğlum
Deletedmom_5 Mom726272 Sağlık ocağında son izlemde uyarıyor hemsireler 2 saatten fazla aç bırakma 2 ile 3 saat arasında artık son açlıklarını yasıyorlar ve sonra sen uyuyor sanırsın ama aslında çocuk açlıktan bayılmıştır dedi
Mom726272 Deletedmom_5 aynen benim ilk gebeliğim de ne takip için çağırıldım nede tetanoz aşısı oldum hurraya gittim resmen ama bu sefer akıllandım hem tetanoz aşısını da oldum kayıt olduğum sağlık ocağında her türlü bilgilendirme de yapıldı
Siibeell paradiseeeeee ay aynısını bende yaşadım hastanede tel gögsümü tutamadım herkes mememe saldırıyo tutsun eve gelip tek başımıza kalınca gayet güzel tuttu ya kesinlikle en önemli şeylerden bi tanesi