Milenka Hilkatkaradagli benim 33+1 de sanırım 2500 kiloydu devletteki normal dedi ozeldeki doktorum gelişimi iri dedi. Bu hafta 35+1 de 2800 geldi. Bu sefer daha az almış. Ama karpuzun etkisiyle bence çok aldı 😂😂😂😂 Karpuzu ölçülü yemek lazim
Hilkatkaradagli Milenka maşallah cnm ben herşey yiyemiyorum o sebeple sağlıklı olsunlar da inşallah herşey gönlünüzce olsun 🙏
Selver90 mrvkls ama burdakileri görünce acaba benimkimi düşük dedim oğlum 3250dogmustu bakalım bu oğlum kaç doğacak
TugceBelis Hilkatkaradagli bende şeker çıkmadı ama 33te bizimki de 2450 idi boyu 48 gayet iyi dedi doktorum ölçümleri haftasının biraz önünde gözüküyor eşimde iri bir bebek olarak doğmuş yapısal oğlumda ona çekmiş diyorum
Hilkatkaradagli TugceBelis Şekere bağlı çıkmasında ya korkuyorum bitseydi şu süreç hamileliğim zaten çok zor geçiyor :) hayırlısıyla kucağımıza alsaydik
DrElf Hilkatkaradagli 33+1 de 2000 gr di bebeğim . Biraz ufak bir bebek olacak dedi dr um . Normal yani sizinki
Hilkatkaradagli DrElf Tşk ederim 2300 Gr yazınca 34-35 haftalık çıkıyor googlede :) o yüzden hemen kötü hissettim