Hrygkcshn Şu an 22. Haftaya girdim topuklularım falan asla olmuyor normal mi acaba ayaklarım büyümüş bir de çok fazla yiyorum yemeğin başından kalkasım gelmiyor veee 6 kilo almışım ama bacak ve basenimde aşırı büyüme var kendime mi almışım kiloları biri beni aydınlatsııın psikolojim bozuldu 😅🥲
Angela Hrygkcshn Gayet normal bunlar ilk gebeliginiz sanırım , tuz fazla tüketmeyin derim ödem yapiyor ayaklar eller aşırı şişiyor. Geriside doğumdan sonra gidecek zaten tadını çıkarmaya bakin mucize taşıyorsunuz bunlarla kendinizi üzmeyin 🌸🙏
AWF Hrygkcshn Merhaba,bende 11ci haftamdayim ve son 1 haftada baya baya yiyiyorum. Karnim cok buyuk gozukuyor sanki,7 aylikmia gibi🤦🏻♀️ emelsena Ben hic yemiyorum yumurta. Et, yumurta bazi qidalari yiyemiyorum. Yemesem yumurta ne olur ki? emelsena
Naz_01 Hrygkcshn 36+3m şimdiye kadar sadece 7 kilo aldığım halde ödemim var .normalde 37olan ayağım şuan 40numara anca oluyor 😀
Pikimom Hrygkcshn herkeste farkı sanırım bu benim 36. Haftanın sonlarına doğru ayaklarım ve ellerim şişmeye başladı suan poğaça gibiler 38 olduk 😂
Hrygkcshn Angela evet ilk gebeliğim ya etrafımdaki gebeleri görünce psikolojim bozuldu ben çok fazla yiyorum😅
Angela Hrygkcshn Hiç dert etme ilk gebeligimde 18 kilo aldım 25 kilo verdim cocuk doğunca peşinde koşmaktan 1 seneye eski halimden de asagidaydim 🙏🌸