mavi0811 Enisermgl yadin yapayim diyorum kuzum tekrar yumurtlama ihtimali varmidir acaba akıntı kafamı cok karıstirdi
Enisermgl mavi0811 mavi0811 bugünde tekrar ovülasyon testi yap eğer tekrar aynı koyulukta çıkarsa bilki gebesin ama gebelik testi yap ucunda ölüm yok ya 😍
mavi0811 Enisermgl eşime aldirayim ama hic umudum yok be kuzum ara arada hafiften adet sancisi vuruyo😒
Enisermgl mavi0811 TM gebesin işte bence hiç kafanı başka şeyle kurcalama test yap buydu şu belirttim var deme zaten adet belirtisi ile aynı , akıntı da oluyor herkeste olmak zorunda da değil aynı belirtiler Sen en iyisi test yap güzel haberlerini bekliyoruz
cnn34 mavi0811 hamileliğin en büyük belirtisi akıntı zaten canım ovulasyonunda koyu çıkmış. ya yine yumurtluyosn yada hamilesin
mavi0811 cnn34 ama hani yumurtlama akıntısi olurya lastik gibi uzuyo ondan geliyo kuzum yumurtlamaya yoruyorum ama insallah gebeliktir
Enisermgl mavi0811 LH değerin yükselmiş ovülasyonda pozitif normal gebelik testinde de silikte olsa çıkar 😊
mavi0811 Enisermgl getirsin yapayim insallah vardr yoksada en azindan 2. Defa yumurtluyorum degerlendireyim