Tuqbars Sevgili anne ve anne adayları 32+5 haftalk hamileyim dün hastane çantamı hazırladım sizinle de paylaşıp görüşlerinizi almak istedim ☺️ Bebeğim için ; 1 adet 10lu takım 1adet 5li takım 1 adet 10lu takımın dışında ince battaniye 2 sıfır kol çıtçıtlı 2 tişört kol çıtçıtlı 1 tane çorap 2 tane alt pijama don 😂 3 ağız mendili 10 adet bez Emzik biberon Islak mendil Bide pusetini aldım yanıma içinedr alt açma takımını koydum . Benim için ; 3 pijama -gecelik takımı Havlu 2 tane çorap Depend kilot İç çamaşırı alt üst Peçete Hastane çıkışında giyeceğim kıyafet Havlu kağıt koydum sanırım bu kadar kendim için ☺️❤️😍😇
B8use Tuqbars ben her ihtimale karsi mamada alicam ne olur ne olmaz dursun . Hastaneler de oluyo ama baska markalar bu sefer mama degisince bebekte ishal ya da kabizlik görülüyor o yuzden ben ya hipp ya da SMA alicam
Betllll Tuqbars sezeryanmı sizin eğer normalse ben araştığdığım kadarıyla bebeğe okadar kıyafet çok fazla bi gün kalıp çıkılcak bi terslik olmazssa inşallah 10lu takım artı 5 li takım flan fazla değilmi çok araştırma yaptm çünkü o yüzden soruyorum ?? 🤔🤔
Tuqbars Heather iç çamaşırı derken emzirme sütyenini demek istedim üstü kapalı ☺️ Burdan da açarak demiş olayım ama macun ve diş fırçasını koymamıştım onu ekliyorum 😇❤️
Tuqbars Betllll benim ilk gebeliğim dolayısıyla ilk doğumum ben normal doğum istiyorum ama o an neyi gerektirir ne şekilde olur bilmediğim için bunları kendimce koydum o yüzden paylaşıp fikir edinmek istedim bilmiyorum yani 😇❤️❤️
Ezo35 Betllll kusan bi bebekse az bile😊 bide yeni Doğanken acaip 💩 yapıyorlar. Eksikliğini çekmektense fazlasının emin il zararı yok 😀
Betllll Tuqbars bende bilmiyorum cnm ya dedim ya araştırdım hep diye inşallah nırmal dığum olur sağlıkla inşallah 🤗❤️
Tuqbars Ebrar34 ilk gün lazım olmaz diye koymamıştım da her ihtimale karşı yanımıza alsak iyi olucak sanki ☺️
B8use Ebrar34 Tuqbars gogus pedi bende koydum ama kullanmicam cunku hava almasi gerekiyormus meme uclari catlayabilirmis ilk 20 gun gogus alisana kadar kullanmayin gerekirse pamuk ic camasirinizi(sutyen) değiştirin diye bi cok yazi okudum bende koydum ama dedigim gibi kullanmam
Ebrar34 B8use bunu öğrendiğim iyi oldu teşekkür ederim göğüs kremini de unutmamak lazım o zaman son haftalarda başlamış teyzem kullanmaya ve emzirirken canın aciycak şimdiden al kullan demişti☺️
Kivanclimerve Tuqbars Bende 37 haftalik olcam sadece bebegimin cantasi hazir kendim icin hazirlamaya useniyorum nedense 😂 baktimda bebege koyduklarn fazla degil kaka yapiyor kusuyor surekli ust degistirmek gerekebiliyor cantanda bulunsun bence fazladan
Tuqbars Kivanclimerve fazla mı değil mi bende bilmiyorum araştırmadım da doğumumun ne şekilde olacağını bilmediğim için bı şekilde hazırladım fazla mal göz çıkarmaz 😂❤️❤️
Ezo35 Tuqbars * kullan at alt acma * pisik kremi * göğüs ucu kremi * doğum şekli sezeryan olursa kremasiz sert nescafe * emzirme çayı (humana rezerve vb)