hanibazen Selam güzel anneler bebeğim 1 ay 1 haftalık. Hala kan şekeri düşme riski var mıdır gece mesela uyanmasını mı beklemeliyim? Doktora sormayı unutmuşum sizin doktorlarınızın bu konudaki önerisi nedir yardımcı olursanız seviniriimmm
gamzosgamzos hanibazen Ben 4 aylık falan olana kadar 2 saatte bir besledim muhakkak gece gündüz 4 aydan sonra gündüz 2 saat gece 4 saat ara ile yine devam ettim 8.aya kadar sonra kendisi kalktikca
E_T hanibazen Cnm bir ay dikkat etsen yeter kendi acıkınca ağlar ztn aglamazsada 3 saate bir emzir benim bebeğim dün 2 aylık oldu bende bir ay 3 saate bir emziriyordum şimdide acıkınca ya elini emiyor ya da ağlıyor alıp emziriyorum
Beyzan hanibazen sağlık ocağındaki ebe de söyler size hem kilo alımı iyiyse hem de artık 40 i çıktıysa daha sıkıntı olmaz. Bana doktorum 2. Ayda filan artık bırak istediği kadar uyusun demişti
Seyma0368 İlk iki hafta riskli demişti canım doktorum sarılık açısından bende bir ay dikkat ettim senin gibi birşey olmadı çok şükür şimdi ikinci doğumum olacak onu da öyle yapmayı düşünüyorum bi sıkıntımız olmazsa