Ezel01 Haticeozensen annen çok haklı valla cnm suan yapıyor olabilirsin ama İnan söyle 35 36 haftada hiç bsey yapamıyorsun agırlasıyorsun gümden güne çünkü
Haticeozensen Ezel01 doğrudur, şimdiye kadar çok bulantı falan da görmediğim için iyi geliyo ama önemli olan bundan sonrası tabii
Birpapatya4 Haticeozensen deki doğumdan önce değil sonra insan lazım bana ben öyle diyorum annem gelecek oluyor gelmesin diye değil gerçekten doğumdan sonra daha uzun kalabilmesi için geç gel diyorum çünkü önemli olan öncesi değil sonrası
Haticeozensen Birpapatya4 gerçekten öyle bi yandan çocuk bi yandan ev işleri asıl o zaman insan lazım
Haticeozensen Damlatrsn kesin bir şey söylemedim zaten, o ağırlaşma sürecine kadar düşünmüyorum yine de
Haticeozensen SedaCeki annem çabuk alınan biri ondan çekiniyorum kendim doğru ifade edemezsem onları istemediğimi düşünüp kırılır diye
SedaCeki Haticeozensen alinmak isteyen ne soylersen soyle alinir hamile olan sensin kendi evinde yalniz olmak istedigin icin annenin sana alinganlik yapma hakki olmadigini anlamasi gerekir . Emin ol vakti zamaninda kendide ayni duygulari yasamistir.
Haticeozensen Fatoana ay demeyelim öyle elveda falan ben biraz üstüne düşmeye başladım galiba hamilelikte kıyamıyorum 😄😄
Haticeozensen Minigimm0611 sizde kontrollü almışsınız ne güzel böyle çok abartmadan bitiririz inşallah hamileliği 😄
Haticeozensen SedaCeki yani haklısınız aslında bilmiyorum belki bende çok duygusal düşünüyo da olabilirim ama doğru söylüyorsunuz