Deletedmom_5 Esraali bende simdi denedim yapamadım acaba gercekten ilgisi varmi birisi yapiyorum demişde
Deletedmom_5 AESahin siz hissettinizmi kanalda olduğunu oturup kalkarken yatarken falan cünkü ben 5-10 dk oturayım ayağa kalkarken adım bile atamıyorum vajina acısından
AESahin Deletedmom_5 evet evet hissediliyor vajinada hep ağrı baskı sızlama oluyor göbek aşağı düşüyor vs tuvaletten hemen sonra bı süre sgri oluyor
MehmetBarlasinAnnesi Deletedmom_5 valla ben de komşumun yalancısıyım henüz 34. haftadayim suan bu söylediğim hareketi yapabiliyorum kanala girdiğinde yapabilir miyim yapamaz miyim bilmiyorum artık bi de o zaman denerim 🤷♀️
Deletedmom_5 MehmetBarlasinAnnesi Birisi daha yazmıs yukarda belki doğruluğu vardır ama bende işe yaramadı 🤷🏻♀️
AESahin Deletedmom_5 inslh kanala erken girdi diye sevindim 37 38 de doğar dedim ama tık yok 38+3 oldu ne açılma var ne incelme ne yumuşama hiç bisi
Deletedmom_5 AESahin yaa ciddenmi 😳 demek kanala girince hemen doğacağı anlamınada gelmiyor hurma falan yiyormusun peki? Ben 1 haftadır hurma yiyorum senle haftamız aynı squat yürüyüs falanda yapıyorum henüz doktora gitmedim açılma oldumu merak ediyorum
AESahin Deletedmom_5 ben de hurma yiyorum hatta hepsine meyrem süresi yasin okudum ama hiç fayda etmemiş dün gece bakildi sıfır açıklık çok da aktif hareketliydim sürekli yürüyüş merdiven filan ama banamisin demedi
Deletedmom_5 AESahin Bu sıcaktada çıkıp dışarı fazla yürünmüyoki tek başımada çıkmak istemiyorum yolda suyum falan gelirse naparım diye mecbur evde yürüdügüm kadar artık oda ne kadar olursa
AESahin Deletedmom_5 bende Bebek kanala girmeden hemen önce çok iyiydi ondan sonra tansiyon çıktı bende çok çıkamıyorum evde yürüyorum hareketli kalmaya çalışıyorum