Zeynep067 Hangi bez kullanıyorsunuz anneler. Ben karar veremedim bir türlü birde sizden fikir alayım dedim 🥰
Tulaytemurxx Zeynep067 Valla daha dogum yapmadım ama yapan arkadaşım sleepy kullanıyorum bizde ondan siparis verdik hastane cantasını falan hazırlarken bulunsun diye biraz erken olabilir ama 🤭
uraluygar Zeynep067 2.5Sene oglum bezlendi hep prima premium care kullandim. 6 gun oncede dogum yaptim yine premium care 👍🏼
Deletedmom_5 Zeynep067 Bimin jenny willy beziyle başlıcam pahalı beze alışırsa bidaha dönmek zor olabilir
Asyamira Zeynep067 Bir paket sleepy bir paket baby turco doğadan aldım, baby turcodan memnun kalırsak onunla devam ederim içerik olarak temiz ve diğerlerine göre fazlasıyla uygun fiyatlı
Beyzan Zeynep067 ben sleepy kullanıyorum çok da memnunum büyük oğluma 5 no minik olana da 1 no kullanıyorum🙂
Beyzan MihricanA doğrudur o zaman. Ben tam bedenini alıyorum bir de külot bez değil cırtlı bez giydiriyorum sleepy külot 6 no bile iz yaptı bizde ama 5 no tam bedeni
MihricanA Beyzan Cırt bez kullanıyorum bende sirtina kadar cikmiyo falan baya rahat oluyo benimkinin poposu azıcık tontis 🤣