Linam6868 ANT19- Kuyruk sokum agirsi bende var canım ama bıçak saplanır gibi değil oturduğum da hareket ettigim de agriyor sağlıkla alalım insaAllah bebislerimizi kucagimiza
Meyracukurmaraz Bu sancı gelirken karnınız sertleşip sancı girip sancı geçerkende karnınızda yumuşama oluyor mu bilmediğim için soruyorum. Ben dünden beri o şekilde sancı çekiyorum da
Hafissee Yumurcakk Deletedmom23234 E-Y durum bildiriyorum duş aldım sancı gecmedi hastahnelik edecek kadar bir sancı yok ama 😁 çişe çıktım afedersiniz renksiz şekilde balgamımsı sümüğümsü bişe geldi renksizdi ama ve suan annemle yürüyüşe cıktık Agrılar belima vuruyor şuan @Beyzan @depsizoo @Asyaayaz1 dogurur muyum sizce 😁 @Hafizeplt
Deletedmom23234 Hafissee Kiiiizzz uzun zamandır beklediğim haber 😁 sen doğurursan herkes doğurur hadi bı gayret et de çıkıversin şu bebiş💃🏻😂
gkce2302 Hafissee o benden de geliyor dün gece çok ağrım oldu sabah da geldi ne olduğunu bende bilmiyorum şeffaf sümüksü bir akıntı 38 haftaya giricem yarından sonra umarım 40i bulmadan doğururuz 🤲🥰
Merveyzc1661 Hafissee bence kuzu geliyor gelmekte olan sankin baska kimseyle paylasma sancini geldi diye kaciyormus 😂 bizde sana burdan dualar ile takviye yapriz
Deletedmom23234 Hafissee Sümüksü yapıdaysa tamamdır 😁 illa kahverengi veya kırmızı olmuyor kuzum renksiz de gelebiliyor nişan 😍 hadi güveniyorum sana yarına kadar doğurursun ha gayret 😅
Arzuska Hafissee hafise doğurunca doğurcaklar grubundan olarak bende merakla ve duayla doğurmanı bekliyorum 😂
Hafissee Arzuska Deletedmom23234 Merveyzc1661 evet duaları eksik etmeyin lütfen canlarım el birliğiyle dogurtcaksınız beni inanıyorum😁
gkce2302 Deletedmom23234 Benden de geliyor ama çok yoğun gelmedi dün gece ve sabah saatlerinde 3 4 defa falan acaba nişan olabilir mi şeffaf sümüksü bir akıntı
Deletedmom23234 gkce2302 Tabii ki canım burada kaç anne öyle dedi de 1 2 gün içinde doğurdu bir bilseniz ☺️ illa ki kahverengi,pembe veya kırmızı olmuyor
Beyzan Hafissee yürüyüşe devam biraz yor bakalım kendini neler olacak. söz konusu senin inatçı bebiş olunca yorum yapmak zor 😃
gkce2302 Deletedmom23234 geceden beri kasıklarım ağrıyor belime vuruyor şuanda aynı durumdayım çok rahatsız etmediğinden evdeyim henüz umarım öyle olur 🤲
Deletedmom23234 gkce2302 Sancılarınız düzene girmediği sürece ve suyunuz gelmediği sürece korkmayın 🙏🏻 hadi inşallah sizin de güzel haberlerinizi bekliyoruz Rabb’im bir avazda doğurmayi nasip etsin inşallah 🦋🤲🏻