yasemiinorhn Kızlar kuaförüme gittim bugün saçımı kestirmek istediğimi söyledim bana doğum yaptıktan sonra keselim dedi hamileyken saç kestirmek bebeğin ömrünü kısaltır dedi böyle bir şey gerçekten var mı ben ilk defa duyuyorum da 🙄
Sibel0330 yasemiinorhn bende merak ediyorum böyle bi post açacaktım daha sizin açmanız iyi oldu ya ☺️
2bebisannesiiii yasemiinorhn bende ilk hamileliğimse duydum arkadaşım kestirdi hamileyken bebeği şuan 4 yaşında nerdeyse bu 2.ci hamileliğim yarın bende kestiricem
Mom54544 yasemiinorhn Bana da kestirmiyo annem babannem eşimin yengesi falan batıl inanç diyorum eşim git kestir diyo ama her seferinde kaliyo 😊
Sibel0330 yasemiinorhn ben cok duydum da kestiren warmı die merak ettim bi sorun yaşayan oldumu acaba kestirmek istiyorum bende baya uzun saçlarım artık zorlanıyorum
yasemiinorhn 2bebisannesiiii Olabilir tabii böyle şeyler batıl inançtır bende Bi sormak istedim sadece
2bebisannesiiii yasemiinorhn batıl mı değil mi bilmiyorum ilk çocukta kestirmedim belime kadar uzadı doğumdan sonra tarak girmedi saçıma öyle karışmış yani şimdi gebeliğimde kestircem Allaha emanet yavrularımız
yasemiinorhn 2bebisannesiiii Arap saçına döndü benim de saçlarım uçlarını açamıyorum bazen o dereceye geldi kestirmek istedim kuaför öyle dedi
yasemiinorhn Mom54544 benim eşim de dedi kendine eziyet ediyorsun git kestir diye de ne bileyim öyle deyince şaşırdım kaldım 🤦🏻♀️😅
2bebisannesiiii yasemiinorhn arkadaşıma da dediler oda dediki hanımefendi ne saçmalıyorsunuz bu nasıl bir batıl inanç dedi kestirdi sonra doğurdu ve şuan 4 yaşında kızı 😅
yasemiinorhn gmzgmzz Bende hayatta inanmam böyle şeylere ama işte söz konusu evlat olunca her söylenilen biraz kulak arkası olmuyor
yasemiinorhn 2bebisannesiiii Allah uzun ömürler versin inşallah tabii ki inanmamak lazım böylr şeylere de yine de birinden duyunca işte insan tereddüt ediyor
Mom54544 yasemiinorhn Karşı komsumun kardeşi inanmaz böyle şeylere kestirdi hamileyken bebisi 9 10 aylık şu an