Mervedemirdag 38 oldum çok mu sabırsızımmm 🙈ilk gebeliğim 😊günlük ahududu yaprağı adaçayı içiyorum hurma yiyorum 6-7 adet ve her gün 10.000 adım atıyorum hala sancım yok? Sizler ne durumdasınızzzz anneler❤️
E-Y Mervedemirdag 37+3. Sancı ve kasılma var 3 gündür inşallah bir kac gune doğurmayı planlıyorum umarım 🤣
Yalnizanne97 Mervedemirdag bende 38+3 oldum doğurmak istiyorum artık 😭😭 doğurmazsam pazartesi yatışım yapılacak fitille başlatılacak
cigdemtureli Mervedemirdag hiç bu kadar sabırsız olduğumu bilmiyorum bizde bugün 39 olduk 😅 gelmiyorduuğğ ben bu aralar çok yürüyüş yapamıyorum karnımdaki yırtıklar sanki açılıyor uzun yürüdükçe canım çok yanıyor 🤕 plates topuyla hareketler yapıyorum, aynı şekilde hurma yiyorum artık hurma görmek istemiyorum 😅😅 inşallah sağlıkla gelsinler 🐥😍
Zehra-Arda Mervedemirdag merhabalar 37+2 bende sabırsızlıkla doğumu bekliyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🤲👼🏼Son günler geçmiyor gerçekten 😦
EsmamM18 E-Y ya ben de 38 haftalığım pazartesi sezeryan doğumum olcak. Sabahtan beri vajinam da baskı var tuvalete çıkma ihtiyacı duyuyorum her dk baskıdan çok fena. Doğum belirtisi mi bilemedim size de oluyor mu ?
Rukenayse E-Y ya nasıl birsey kasılma ve sancı adet agrısı gibi mi ya da karnın sadece bir yerine girip çıkıyor yoksa heryere mi yayılan bir agrı. Benimde bugün sancım var sanki emin degilim
Surprizbebegim Cgdm7500 bende 38+6 haftalığım bide 2 ci gebeliğim .. 2 ciler erken olur diyorlardı ,kızlar erken doğardı ama yalanmış 40 haftasını dolduracak herhalde
Mervedemirdag cigdemtureli inşallah canım 😍 maşallah siz de bayağı aktifsiniz umarım hayırlı zamanda gelir
Sbrcgr 38+1 bebeğim kanala iyice yerleşmiş çıkası yok ama hanımefendinin☺️ Sancım vs yok ama bacak aramda arada Ağrı oluyor
esmerella_06 Sbrcgr bende 38+2 yim yalancı sancı geliyo arada ama bacak aram felaket ağrıyor 😖 ayağa kalkıp yürüyünce baskı oluyo bide adet ağrısı gibi aynı sizdede oluyor mu
MerveKaya38 Mervedemirdag benim cuma günü sezeryan dogumum var korku başladı hangi anestezi yapım bilmiyorum kararsiz kaldım.
Mervedemirdag MerveKaya38 epidural öneriyordu arkadaşım spinalden daha rahat geçiyormuş sonrası tabi karar sizin 😊 sağlıklı güzel bir doğum diliyorum
Rabiaky MerveKaya38 merhaba bende bugün yatış yapıyorum cuma, yani yarın sezeryan olucam, ben spinal istedim ama bebek için zararlı olduğu için belden uyuşturma yapacaklarmış, ilk sezeryan tam uyutma olmuştu acil olduğu için
Sbrcgr esmerella_06 benim geçen hafta oldu belimden kasıklarıma vuran aha doğuruyorum dedim pat kesildi 🤷🏻♀️
E-Y EsmamM18 ben 3 gündür inanılmaz tuvalete çıkıyorum yani gebeliğim boyunca bu kadar tuvalete çıktığımı hatırlamıyorum. Vajina da baskıda var hatta yürüyemiyorum bazen yatakta sağa sola ağrıdan dönemiyorum. Kasılma ve sancıyı saymıyorum bile. Normalde bütün bunlar doğumun yakın olduğuna haberci ama tabiki de son dakika da bile durum değişebilir. Bugun kontrolum var nedir ne degildir söylerler elbet ebemiz hayırlısı olsun inşallah 🤲
Mervedemirdag EsmamM18 bende de baskı ve tuvalete çıkma isteği var son bir haftadır arttı ama doğum belirtisi olduğunu sanmıyorum 😔
Tombiginannesi Mervedemirdag Bende 38 e girdim dundendir siddetli bel ve karın ağrısı çekiyorum 5-10 dk da bir sancım oluyor acile gittim ne açıklık var nede nst de sancı çıktı 😢 çok ağrı çekiyorum ama hiç bişey yok
Gizemerdalkaratas34 38+1 haftalığım beklemedeyim artık ne zaman gelirse kızım 😍 inşAllah sağlıkla gelir bütün bebeklerimiz😊
Merve_efe54 39+1 olduk bizde benimde hic sancim yok ilk oglum 38 haftalikken gelmisti bunda bekliyoruz