Moonlight1 Bugün kontrolümde doktor bebeğin etrafında sıvı birikmiş bu istediğimiz bir şey değil genetik hastalıklar ya down sendromu olabilir dedi hiç böyle bir şey duydunuz mu 10 haftalık bu arada
somurtkankedi Moonlight1 önce bi testler yapılsın bu kadar çabuk belli olmaz siz canınızı sıkmayın bekleyin
Seryy Moonlight1 olabilir diye Bi laf mı olur ya bunlar doktor olmuş ama insan olamamış diğer kontrole kadar blki teste kadar haftalarca için içini yiyecek yoksa öyle bişey boşuna stres üzüntü…. Gel de sinirlenme
Snmgrbz Doktorlar herşeyi tabi ki söylemeli ama bazı şeyleri emin olmadan söylemeleri beni deli ediyor. Hamile kadını strese sokmak neden ya? Öyle bişey yoksa aa yokmuş şükür mü diyecek. Stresten başka bişey değil
Moonlight1 Snmgrbz hem de nasıl bu bi hafta nasıl geçecek bütün gün ağladım ne yemek yiyebiliyorum ne bişey
Snmgrbz Moonlight1 bende doktor patavatszılığından çok yersiz şeyler yaşadım. Söyledikleri doğru çıkmadı. Böyle çok bilmiş doktorları hiç takmayın. Moral en önemlisi dualarım sizinle
Moonlight1 Seryy her ihtimali söylemek zorundayım dedi bilmiyorum artık öyle bir şeyi de ilk defa duydum bebeğin her tarafını su birikintisi kaplamış dedi
ideemirel Moonlight1 böyle strese sokan doktorlara karşıyım başka bı doktora gözükün tam belli olmadan neden derler ki
Seryy Moonlight1 inşallah öyle bişey yoktur Allah ım inşallah hepimize sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin ömürleri de sağlıkla geçsin inşallah
Moonlight1 birceefe riskli gebelik doktoru diye gittim gayet de başarılı bi doktor demek ki gerçekten bi sıkıntı var bebekte dün de yoğun bi kanama yaşadım zaten iğne falan yapıldı kanama kesildi
Moonlight1 ideemirel 12. Haftaya kadar bekleyeceğiz dedi keşke söylemeseydi evet psikolojim bozuldu hiçbir şey yapma isteğim yok şu an
Moonlight1 birceefe sağolsun desteğiniz için herkese teşekkür ederim tanımadığım insanların iki lafı bile insanın içini rahatlatıyor rabbim gönülümüze göre versin inşallah 🙏
Moonlight1 Snmgrbz inşallah benimki de doğru çıkmaz ya bebeğim sağlıklıdır inşallah İnan’ın yüreğim sızlıyor çok perişanım