Zehratuzlu18 Kızlar çok kararsız kaldım ama gönlüm hep özelden yana. Devlette üç tane kadın doğum doktoru var fakat Bn gittiğim doktor ve diğer doktor 1 aylık izne çıkmışlar diğer doktorda çok ilgisiz o yüzden özelde yapacağım galiba
Durunbigeldim Zehratuzlu18 kesinlikle özel. Dün ilk kez devlete gittim hamilelik boyunca anam bu ne odaya 2 3 hasta alıyor eşe izin vermiyor ultrasyon zaten millattan kalma muameleleri hiç sorma
Papatyya Zehratuzlu18 bende özele gıdıyorm ama bılmıyrm vala devlet hastanesı k uzak ama bnm doktorumda çok işgılı değil hastane para kazansın dıye süreklı o testı istıyo bu testı istyo bıktım vala yaptrmıcam dedıkçe saçmalıyo şimdide doğum yaklaştı sezeryanı önerıp duruyo tavsıye edıyo övüyoo
Aylinsemih Papatyya bence testin para kazanması işl alakası yok benim özel ama doktorum kendi diyor bu testler devlette yapılıyor git saglik ocağına diyor mesela
Papatyya Aylinsemih benımkı demıyor hiç oralı bıle degıl hemen kagıt verıyo aşagıda öde yukarda kan aldır dıyo bıde başka doktorada yönlendıryo bıde gıdıp oraya muayne ücretı verıyorsun falan fılan 🙄🙄 her doktor bır degıl işte
Papatyya Aylinsemih en son bsey bulamadı ekg çektırelım bı dıyo nasıl çktırım ortada baey yokken dıyrm o zmn dıyo kagıt ımzala ben mesuliyet kabul etmıyrm