Yamacin-Annesi Sanki hamilelik değilde hastalık geçiriyorum canımdan bezdim resmen herşeyden daraldim bıktım hâle geldi dayanamıyorum bunun üstesinden nasıl gelicem biri fikir versin bana sürekli ağlama ağlama gına geldi 😭😏🙄
Deniz59 Yamacin-Annesi bende çok daraldım ağlayasım geliyo kaşlarım çıkmış kendime bakmıyorum ev almış başını gidiyo hayattan bezdim resmen😭😭
Biranneadayiiii Yamacin-Annesi ilk haftalar adaptasyon süreci oluyor o yüzden sabredin 1,5 aya daha rahat olucaksiniz hamileliğin balayı kısmına geçiş yapicaksiniz merak etmeyin kendinizi darlamayin hiç 😊
Syma-ma Yamacin-Annesi daha basindasin dur bı rahatla 🤣 ilk zamanlar halsizlik mide bulantısı iştah vs sorunları oluyor ama üç aydan sonrası çok güzel 😍 biraz sabret sonra tadını cikaricaksin hamileligin . Üçüncü trimestere girmek istemiyorum 🤣
ebruzb Yamacin-Annesi haftanız için daralmanız biraz erken değil mi 🥲 bulantı falan mı çok oluyor ? Bu sıcaklarda ileriki haftaları ve son haftasında olan hamişleri düşünemiyorum zaten allah hepimizin yardımcısı olsun🙏🏻
dlnyny Yamacin-Annesi sizi asla korkutmak istemem ama hamilelik gerçekten 3.trimester demek.. hatta son 1 ay diyebilirim. 36+4 haftalığım artık çok zorlanıyorum🤦🏻♀️
Yamacin-Annesi dlnyny inşallah sağlıklı bi şekilde kucağıniza alırsınız peki o zamanlarda bulantı kusma gibi durumlar varmi?
Birsen2906 Yamacin-Annesi ipin ucunu bırakmamak gerekiyor yoksa gerçekten çekilmez hal aliyo ev işleri hamilelik çok bezdirsede her zaman planlı olmakta fayda var eğer vücut sağlığında Bi sıkıntı yoksa ağrın vs kendine planlar yap ev işlerini düzene sok gezme planı yap kendine zaman ayıracak vakti aç o zaman hem ruh SAĞLIĞIN düzelir hemde ipin ucunu bırakmadan stressiz hamilelik geçirirsin..
dlnyny Yamacin-Annesi şükür bulantı kusma olmuyor ama ağrılar başlıyor. Sırt ağrısı,çatı ağrısı,mide yanması gibi şeyler olabiliyor. İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alın🌸
ogrencianne35 Yamacin-Annesi 😂 benim gebeligim çok zor geçti tam 40.haftaya kadar normal doğumu bekledim ama olmadı sezeryan doğum yaptım ve annem 15 gün kalabildi yalnızım uykusuzluk ev işi gelen giden inanın düşündüğünüz gibi kolay değil 😂 bi kere dinlenmiyorsunuz evide temizlemek zorundasınız yemekte yapmak gerekiyor bebek emziriyorsunuz ac kalamazsınız sonuçta ütü yapılıyor ki benim eşim bana yardım etmesine rağmen zor