MehmetBarlasinAnnesi minikbebegimm8 bunların hepsini doğuma yetiştireyim dersen zaten çok erken bunların üstüne 2 kez daha böyle temizlik yaparsın yada ben kendi adıma konuşayım ben koltuk fln da sildim bunların yanında ama yine yapicam 34. haftadayim nasip olursa bu saydıklarını bayramdan sonra tekrar yapicam sadece cam silemem onu da eşim sağ olsun ona sildiricem ya da mutfak dolapları ve camlar için bi temizlikçi cagiricam tabi araya sıkıştırır da doğum girecek olursa temizlikçi tüm eve gelecek artık 😀
MinikGrilBaby minikbebegimm8 ya yapıyorum kuzum ama detaylı giremiyorum astımda var hava da sıcak nefes nefese kalıyorum sonra fenalaşıyorım
csmgh minikbebegimm8 Aynı bu şekilde yaptım ben de 40 haftalığım 36. Haftam da annemle birlikte yapmıştık. Eğer yardım edecek biri varsa yanınızda siz de o civar başlayabilirseniz. Çok ağırlaşmadıysanız tabi ki. 🤗
Meyracukurmaraz 33.haftadayım dün yatak odası dolap içlerimi düzenledim. Mutfak dolapları banyo fayansları ve camlar için yardımcı bir abla çağıracağım imkanı yok oraları yapmamın 😂
Gull_94 Bebek dogduktan sonrada az az yapabılırsınız neden hamıleyken ılla doguma yetıssın dıye yapıyosunuz kı yıne kırlenecek sonucta zaten cogu rutın temızlıkte yapılan seyler dıgerlerını de az az yapın barı gunde bı oda falan
Mom54544 minikbebegimm8 okurken yoruldum vallaha su sıcakta bide üstüne hamile halimle 🤭 önceden olsa 3 günde evin altını üstüne getirdim ama hamile hamile hiç bunları yapamam gibi yapmaya kalksam 😂
Zehraa89 minikbebegimm8 Bende öyleyimdir beğenmem başkasının yaptığını😇ama yavaş yavaş yap dikkat et.Allah kolaylık versin
midekoruyucu minikbebegimm8 😂 valla bi günde yapmak istediğiniz şeyleri yazdınız sandım 😂 bendeki kafaya bak 😂😂😂
minikbebegimm8 midekoruyucu ahh kuzum keşke 1 günde yapsakda bitse bugün sadece yemek konsolu baharat çekmecesi ve tencere altı parlattım yoruldum 🤣
Fatma8988 minikbebegimm8 hepsi kirli değildir ki zaten şuanda. En çabuk kirlenecekleri en sonra bırakın bence. Düzenleme vsde en sona kalabilir
ErsiNuray minikbebegimm8 36 hafyamdaym bugun halilari verdm kim sercek slip süpürüp bilmyorm o kadar agrlarlastm ki ağdamda cok erken dogum riskindende hic bir is yapamadm 30 haftamda 2 çam sildim 3 kaldı yapamyorm dogumdan sonra artik
Ays0 O değil de bu forumun tek pisi ben miyim? Hamilelik başından beri her iş yapmaya niyetlendiğimde kıçım, başım ağrıyor. En fazla süpür, sil, toz al yapıyorum da sanki inşaatta çalışmış gibi hissederek 😂
Birpapatya4 minikbebegimm8 canlar sağ olsun önemli olan o. Temizlik nankördür yaparsın hemen kirlenir dağılır önemli olan evin mutluluğu huzuru ha böyle dedim diye pislik içinde mi oturalım deme bakma bende durmadan temizlik yaparım 😅 2 yaşında oğlum var sürekli dağıtıyor artık bi süreden sonra şey oluyor insan iyice dağıtsın kirletsin de öyle yapayım yada ne bileyim temizliğe ayrılacak vakti ve enerjiyi çocuğa ayırmak istiyor insan