Benaytemel Artık doğurmak istiyorum valla dahada bu hafta suyum falan gelmezse doktora yapın sezaryan dicem 😩😩😩 gelişimi kilosunda gayet iyi yettii artık 🤧🤧 eşimde yanımda yok doğumu bekliyo gelmek için bu süreç onsuz çok zor geçiyo
Merveyzc1661 Benaytemel bende 39 oldum ayni kafadayim nerdeyse yeter artik al beni sezeryana diye aricam doktoru 😢😩 bir hareketlikte yok cok keyfim kacik herseyide yapiyorum iliski haric onuda yapcam artik son care 😂
dlnyny Benaytemel ayy resmen kendimi gördüm. Bizde 36 bitecek 37 olacağız haftaya çatı muayenesi olacağım ama o kadar doğurmak istiyorum ki artık bu 2 hafta da doğmazsa resmen sezaryen olsun diyecek potansiyeldeyim..
Zeyneplena34 Benaytemel Ay bende 37 haftalik oldum bugün. Çocugun kilosu 3600 olmuş. Bende doğurmak istiyorum artik. Tabiki normal bir şekilde. Allah yardimcimiz olsun 😅
Elifim17 Benaytemel bende böyleydim sizi cok iyi anlıyorum. artık doğ kızım yeter vallahi patlayacam modundaydım. Elhamdülillah sağlıkla dogum yaptım. Sonra da kızım az içeri geri gir de uyuyayım diyordum. 😅 Doğunca da ay 2 saat geri karnıma soksam da uyusam diyor insan.
Merveyzc1661 Benaytemel benimkide korkuyor galiba zaten en son ne zaman oldu unuttum bile rahat bir bes ay once felandir 😂🤷🏻♀️
Benaytemel Merveyzc1661 9 aydır kapalı kutu ayrıca hamile kalmadan 1.5 ay önce yeni evlenmiştim , açılmamın olcağınıda pek düşünmüyorum işin açıkcası hala kız gibi dar 😂
Merveyzc1661 Benaytemel ya acilma bence ona bakmiyor da olabilir illaki etkiliyordur ama dusunsene hep yasak olanlarda normal dogurabiliyor yapiyla alakali felan sanirim 🤷🏻♀️ Skma canini rabbim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin
E-Y Benaytemel al benden de o kadar. 37+3 olduk 3 gündür inanılmaz sancı ve kasılma var ama gelmiyor. Uyku uyuyamıyorum canımın acısından 🙄
E-Y Benaytemel iyi birşey mi kötü bisey mi bilemedim bende zaten bide o sancıları çekip zorunlu sezeryan olmakta var 🤦♀️ umarım açılmam olurda boşu boşuna çekmemiş olurum sancıyı.
Minigimm0611 Benaytemel Daha demin aynısını eşime dedim 😂bunun çıkmaya niyeti yok aldırsak mı sezaryenla diye. 37ye kadar çatlamadım akşan bişey yoktu sabah bi kalktım alttan çatlamaya baslamısım şoklar içindeyim cok korktum ya komple çatlarsam diye 😏 zaten napsam nefes nefese kalıyorum durdugum yerde yanıyorum terliyorum uyuyamıyorum offf valla anne olmak ne zormuş hayırlısıyla doğsalar keske😔