Kevser26 bana çok iyi davrandılar aslında onların da sucu yok bazı hastalar öle seyler yapıyor ki doktor ne yapacgını şaşırıyor bana çok iyi davrandılar doğuma giderken nasıl yapmamı gerektiği söyledi söyle ıkın et vs iste bazı hastalar var doktor ıkın diyor o bağrıyor doktoe ıkın doğsun bağırırsan sıkışır yada ne bilim kesikcekmisin yoksa kemsyein bırakın bn gidiyorum istemiyorum gördüm hasta nerdeyse kaçıyordu kesmemek için dpktor diyor başı buyuk bıraz mecbur uyuştu hissetmezsin doktor dedi yeter dedi bakın burda bekleyen hasta var dedi doğurnak için lütfen bizi böyle yaparak strese sokmayın dedi kadın benle bir girdi bn ondan önce hemen doğurudm ettim bekliyorum o halen bağrıyor dikiş atılmasın die inan doktır üç saat ugraştu kadınla 😊😊 ben üç doğumda sıkıntı yaşamadjm ama stajer hemşireler var onlarda kendini bi halt sanıyorlar bna denk geldi sen git istemiyorum elimde kalırısn dedim stajer bi zıkkım bilmiyorsun dedim bana bilğili hemişre gelsin doktora yoksa şikayetçi olucam hemen gitti oda