Alyaveannesi Guzel anneler Gümüş kapak kullanip memnun kalaniniz var mi? Hangi marka almaliyim ben birinci dogumumda cok cektim bunda o aciyi cekmek istemiyorum
cnskmc Alyaveannesi bende burada bekliyim :) ben aldım ve doguma 3 hafta var gözüküyor kullananlar doguma az bi zaman kala koymaya baslayın yazmıslardı bu aralar benimde baslamam lazım umarım işe yarıyordur yoksa o göğüs ucu acısını ceken bilir diyorlar umarım biz yaşamayız 😣
Burcu4135 Alyaveannesi yarın 28 haftalık oluyorum bi kac gündür gögüs uclarım acıyordu. Ben basladım kullanmaya acısı gecti bile, bide nemlendiriyor. Her gün 2 3 saat takmaya basladım. Doguma kadar da takacagım. Kullananlar cok faydası oldugunu söylüyor.
Aykimgebe Alyaveannesi ben ilk doğumumda kullanmıştım silverette idi markası sanırım çok memnun kalmıştım hiç yara olmadan atlattık o dönemi çok şükür 🙏 ikinci bebeğime hamileyim şu an bunda da kullanırım
Alyaveannesi cnskmc ben nasil cekti canim ilk dogumumda uyusturmadan operasyon bile gecirdim o aci hep aklima gelir rabbim kimseye yasatmasin
Burcu4135 Alyaveannesi hatırlamıyorum hamılelıgımın basında eşim trendyoldan almıştı. Ama marka onemlı degıl sanırım. Aksam esim gelınce bakar yazarım tekrardan.