Bahar678 Çift yumurta ikizlerine hamileyim 28 haftalığım bugün kontrolüm vardı bebeklerin biri 1250 gram biri 1230 gram kiloları iyi mi acaba sizde durumlar nasıl güzel anneler
Zelsonr Bahar678 Canım senin maşallah çok iyiler rabbim nazarlardan sakınsın benim tek gebelik 26+5 te gittiğimde 960 gramdı doktor gayet iyi dedi💕💕🤭
nesrin8989 Bahar678 Ben de 28 haftalığım kızım1200, oğlum 1288 gram çıktı. Doktorum gayet iyi dedi bana. Yakın kiloları sizinkiyle.
Prensmmmm Bahar678 benimkilerde aynennn o civardalardi 28.haftada simdi 29. Haftanin icindeyim 31. Haftada tekrar gidecegim merak ediyorum
Bahar678 Zelsonr sağlıkla gelsin miniklerimiz insan acaba mı diye düşünüyor bide ikiz gebelik de erken doğum riskleri de oluyor ya bir an önce kilo alsınlar istiyorum
Zelsonr Bahar678 Amin inşallah 🤲💜 Haklısın canım inşallah zamanında gelir bebislerimiz 🤲🤲💕 Aklına getirme öyle şeyler düşünme inşallah çok güzel olucak💜
buket64 Merhaba ben de 34+5 haftalık ikiz hamileyim. 5 gün önce kontrole gittiğimde kızlarımın biri 2460,diğeri 2520 kg idi
buket64 Bahar678 kendim şu ana kadar 14 kilo aldım. Bayramdan sonra da dünyaya gelecek bebeklerim. 3 haftaya 1-2 kilo daha almış olurum.
buket64 Bayramdan OznurAlaca bayramdan sonra 38 haftalık olmuş oluyorum. Doktorum Temmuzun son haftası alırız dedi son kontrolde.
OznurAlaca buket64 Bende çift yumurta ikizine hamileyim 35 +3 um ve sabrim kalmadı acaba diyorum 36 sonu 37 sonu en geç doğurayım ikizler en fazla 37 oluyormuş zaten
buket64 OznurAlaca doğruyu söylemek gerekirse bana da çok ağır geliyor 1-2 haftadır. Ne kadar dururlarsa faydalarına diye dayanıyorum. Bir de sezaryen olmaktan korkuyorum. Yoksa ben de bayramdan önce doğurmak isterdim.sağlıkla kucağımıza alalım.