Emine2766 Günüm yarın doluyor ama bende hala sancı vs yok. Doktor 1 hafta daha bekleyelim diyor ama kararsızım . Suni sancı alan var mı ?
Cemile_nurr Emine2766 bende aynı şekilde. Ne sancim var ne ağrım. Önceden çok ağrım yalancı sancim vardi 40. Haftaya girince kalmadi🙄🙄 iyice doguramicakmisim havasına girdim . Doktor haftaya gel dedi bakalım ne olacak
snglysl Emine2766 maalesef bende. Yarın tam 40 hafta olacak. Dün kontrole gittim ne sancı , ne açıklık hiçbirşey yok. Doktorum cuma günü tekrar gel dedi. Korkmuyoda değilim. Sabah en son doktoruma mesaj attım açıklık vs olması için ne yapabilirim diye.
Eylemmm1655 Emine2766 39 dan selamlar aynı durum bencede var hamileliigm boyunca doktorum ayakta durma ekten doğum riskin var yat bari 36 ya kadar dursun bebegin dedi ve şuan 39.gorduk.ne Nisan ne açılma hiç bir belirti yok
Linam6868 Emine2766 39+3 den selam cumartesi 40 haftalık oluyoruz bakalım ne zaman doğacak küçüğüm sağlıkla alalım hepimiz insaAllah kucağımıza
esmerella_06 Eylemmm1655 aynen doğsada artık yapamadıklarımızı yapabilsek hiçbişey yapamıyorum doğrulamıyorum yatamıyorum yürüyemiyorum nefes alamıyorum ödem desen aldı başını gidiyo balon gibi oldu ayaklarım😓 sağ salim gelsin yavrucaklarımız ❣️
Eylemmm1655 esmerella_06 amin inşallah canim çevremde Bende bi hafta geri olan 2 gebe vardi gecen hafta dogurdular benle ayı olanlar vardı geçen hafta hepsi bir bir doğurdu bi ben.kaldım inanirmisin kafayı yememek mümkün değil sona kalmak çok zor
bebekcim16 Eylemmm1655 Al bende de o kadar bende bugün 40 haftalık oldum.Ama tık yok. Sizin dediğiniz gibi çevremdeki bütün hamileler doğurdu biz halen bekliyoruz. Bakalım yarın doktora gideceğiz ne diyecek.
esmerella_06 Eylemmm1655 seni oyalayacak şeyler yap mesela ben örgü örmeyi ögrendim patik yapıyorum oğluma evi değiştiriyorum canım sıkıldıkça tabi ağır şeyler yapmıyorum aksesurların yerlerini falan değiştiriyorum çokta güzel oluyo hafta sonuda eşimle koltukların yerini değiştirdim 😃
Eylemmm1655 esmerella_06 sana maşallah ben ywmek bile yapamıyorum halsizlikten ancak yatıyorum evi uc dört günde bir süpürüp siliyorum sonrası hep telde video izliyorum başka yaptığım bisey yok
esmerella_06 Eylemmm1655 plates yapıyorum günde yarım saat doğumum kolay olsun diye inşallah normal doğum yaparız sağ salim 🙏