Glsn1 agustosannesi1 pazartesi bida ki kontrolüm gün verecek ama bi yandan normal mi doğursam diye düşünüyorum of bilmiyorum sezaryen istiyorum deyince oda bişe demedi
agustosannesi1 Glsn1 ben de normal çok isterdim ama psikolojim buna müsaade etmiyor maalesef. Çok özeniyorum 40 haftaya kadar her gün heycanla bekleyenlere. Ben de sezeryan istiyorum dedim ama net bi şey demedi
agustosannesi1 aley_ckmk24 evet ücrete dahilmiş. Bebek takımını anlarım da sadece battaniye vermeleri biraz garibime gitti 😅
agustosannesi1 aley_ckmk24 dışardan gelen hastalara sanırım albüm içinde olmuyor ama siz yine de sorun.
Kbr11 Kızlar medarda nst ye ayrı ücret alınıyor mu alınıyorsa ne kadar bilginiz var mı bidaha ki gidişime nstye giricm
Kbr11 Bsraa22 o zaman siz benden önce gideceksiniz eğer bilgi veren olmazsa benide bilgilendirir misiniz ben Ağustosun başında gidicem daha ☺️
Gulbeyazk Papatya-34 benimki acil olduğu için yapamadık ama yapan yan odalar vardı fotoğraf çekimi yaptıklarını da gördüm hem ameliyathanede vardı fotoğrafcı hemde odaya da gelmişti
ayazmomm Kbr11 rica ederim yalnız şuan yeni bişe öğrendim doktorum benden bugün muayene istemedi sadece nst istedi beklenen doğum tarihi geçtiği için muayene etmicek sadece nst için kayıt açtırdım 50₺ ödedim muayene günü geçince böyle oluyomuş