citlenbigim2212 Periperihan uzuuuuuun arayışlar uğraşlar sonucu minel ismine karar verdik anlamıda çok güzel. Minel ALLAH’a duyulan aşk, cennetteki inci tanesi demek ✌😊
Didemmmmm Periperihan Liva 💕Tanem 💕 Laren 💕Vera 💕Ladin 💕Dora 💕Neva 💕Lila 💕Arsima 💕Masal 💕Loya 💕Lara 💕Minel 💕Asya 💕Dünya 💕Pera 💕Asel 💕Hena 💕Ayliz 💕Larin 💕
[silindi] citlenbigim2212 o anlamının doğru olmadığı söyleniyor. Minel Arapçada tıpkı Aleyna gibi bir ek yani bit anlamı yok. Minel ismini ben de çok severim eğer anlamı konusunda içime sinseydi koyacaktım. Ama biraz daha araştırmanızı öneririm.
Didemmmmm citlenbigim2212 bende Minel ismini çok beğendim kızım olur diye araştırmıştım üç farklı anlamı olduğunu buldum 1) Hatırı Sayılır, Güvenilir, Saygın. 2) Cennetteki inci tanesi 3) Eğlenceli, hoş, zevkli
citlenbigim2212 [silindi] bilgi için teşekkür ederim biraz daha araştırayım o zaman ilk defa duydum bunu
91ayse91 Periperihan kızımın adı yüsra anlamı kolaylık demek ve gerçekten de çok kolay bir çocuk :) bir kızım daha olsaydı hümeyra koyacaktım fikir olsun istedim 💫