annesininpirensesi Uc aydir alt tarafim agriyordu son bir ayda bacak agrim olustu kasik agrisi kesiyolar sanki yuruyemiyorum resmen yatarken donemiyorum bacagimi tabure ustune kaldiramiyorum boyle olan varmi acaba aranizda ??
Ysmnbdl annesininpirensesi bacak ağrıları uyuşma bende de oluyor ama bu kadar şiddetli değil magnezyum içince rahatlıyorum bide maden suyu için destek olarak
07vefa42 annesininpirensesi bende de olmustu tuvalete bile oturamiyordum🤦🏼♀️ İki hafta yerimden kalkamadim hep yattim
Haticecakirr annesininpirensesi benim de aynısı oluyor özellikle sabah uyandığım da ve sandalye tarzı birşey de oturduğumda magnezyum kullanıyorum ama kesin bir etkisi yok yanında Magnezyum içeren doğal maden suyu takviyesi yapıyorum umarım kısa sürede geçer yoksa gerçekten çok zor
Mavi96 Bende de vajınada baskı oluyor bazen yumruk gibi oluyor sonra hemen geçiyor Doktoruma söylemiştim bi kere progestan verdi kullanmam için
07vefa42 annesininpirensesi evet. Oncelikle dinlendim haret etmedim sonra at kestanisi kremi surdum beli bacagima strec veya dolap posetiyle sardim iki gunde düzeldim cok şükür bidaha olmadi 🙏🏻🙏🏻