gamzenurgnk Selam hamişler🥰 biri bana dondurma yeme dudağı yarık olur bebeğin dedi siz de böyle şeyler duydunuz mu gerçek mi🙄🤦♀️
Sdnurcs gamzenurgnk tövbe yaaa🤣 sürekli yiyorum özellikle bebek için yiyorum kilo aldırıyor diye. Bu söylentiler nerden çıkmış anlamıyorum. Geçen midem yanıyor diyorum bebek saçlı olacak diyorlar 🤣🤣
YuvarlanamayanPandaa gamzenurgnk hurafelere inanma canım ilk oğlumda kar yedim bunda her gün dondurma yiyorum nerdeyse
KuzeyiinAnnesii gamzenurgnk Allahım bu nasıl sacma şeydir 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ o zaman soğuk su içmeyelim soğuk karpuz vs yemeyelim. Hatta sıcak çayda içmeyelim ters tepebilir shshhshs😃
busra1997alpaslan2021 Sdnurcs kiz dondurma bebeğe kilo mi aldırıyor bnde yiyeyim hangi marka ahhhhaaahhhh dellendik
Gizem___ gamzenurgnk kışın hamileydim 8.ayımda içim yanıyordu hergün dondurma yedim öyle bişeyle karşılaşmadım batıl inançlara kulağınızı tıkayın ve canınız ne çekiyorsa yiyin 💃
gamzenurgnk Gizem___ işte bunu duyunca ilk inanmadım ama sonrasında sanki vicdan azabı çekiyorum gibi hissetmeye başladım🤦♀️
Mom726272 gamzenurgnk ne alakası varmış ya saçma sapan konuşuyo millet nerde hamile görse ben çok yedim oğlum sapasağlam
Sdnurcs busra1997alpaslan2021 videolarda denk gelmiyormusunuz🤔 yada doktorunuz soylemedimi yaz ayındayız bide 😀😀
Nurtrky gamzenurgnk böyle saçma şeyler diyen insanlarla konşmyı kesin size yararı olmayan insanlar çok komik😂😂😂
bircivcivannesi gamzenurgnk her gün dondurma yiyorum öyle bir etkinin mümkün olacağını düşünmem hatta bence imkansız :)
busra1997alpaslan2021 Sdnurcs 22.6 haftaligiz erken mi yok denk gelmedim video Sabit doktorum yok daha bu ay buldum onda devam edicem birde bu ay sonu ikinci gidişim olcak ❤
Sdnurcs busra1997alpaslan2021 içiniz rahat etmesi açısından sorun sormaktan zarar gelmez. Ama her doktor da aynı seyi soylemez. Benim sabit doktorumdan önceki portakal mandalina limon yasaklamıştı. Bana çok saçma geldi çünkü alerjim vs. Hiç bir şey yok. O yüzden umursamadım yedim. Allaha şükür sıkıntımda yok aksine vitamin alıyoruz😀😀😀