Cansum 9 hafta 2 günlük hamileyim göbek göğüs ve kollarım aciyip bi şekilde tüylenmeye başladı daha önce böyle tüy yoktu bende tüyleri almalı mıyım alırsam ne ile temizlemeliyim yada dökülür mü bekleyeyim mi yardımcı olur musunuz lütfen 😔😔
berna0818 Cansum benimde yüzümde olmuştu tüylenme hormonlardan dedi eczacım herhangi bişey yapmanı önermiyorum sık dişini geçecek dedi bekliyorum hala geçmesini 😁
SemraErkann Cansum Doğumdan 4 ay sonra gürleşen saçlarınız ve tuyleriniz dökülmeye başlar canımm sıkıntı yapma bence alma derim alınca daha çok çıkma olasılığında var
Deletedmom18 Cansum canım Benin’de göbeğimde yoktu almadım hiç Doğumdan sonra dökülüyor Muş oğlum kıllandırdı beni iyice bacaklarım iki günde geri fırlıyor şakın alma göbeğini kollarını istersen al ben alıyorum
Dk16 Cansum benim de aynı özellikle kollar eşimle yarışıyor adeta 😂😂bacaklar da tam tersi seyreldi göbekte de biraz var birşeyler 😁
Cansum Deletedmom18 kapalı olduğum için oda kalsın dökülür inşallah hepsi de 🙈 çok teşekkür ederim ☺️
Deletedmom18 Cansum rica ederim canım boşuna hırpalama kendini yavrularımız için değer kıllı da olsak akıntı da olsa ağrı da olsa sonu güzel çok şükür Allah’a