Sdnurcs Pammuk güzel isim. Bende anlamlara çok önem veririm. İsmin anlamı da çok güzel 🤗bende oğluma uraz ismini koymak istiyorum anlamından dolayı. Ama çevrem hiç begenmiyor☹️☹️☹️
inci_34 Pammuk anlamı güzle ama söylemesi zor ielrde adın ne dediğinde her değerinde muhtemelen 3-5 kere tekrarlayıp size niye bu ismi koydunuz diye kızabilir 🤣
Elif0712 Sdnurcs arkadasimin oglunun adi uraz koyde agraz diyorlarmis cok uzuluyor agraz koyde engelli demekmis sanirim yaslilar uraz diyemeyip agraz demisker hep
Elif0712 Pammuk isim guzel kulaga hos geliyor ama ben anlamlarina inanmıyorum uydurma geliyor suan sorsan her isim cennette falan filan anlami onemliyse iyi arastirin cennetle bagi oldugu bna inandrici gelmiyor ama isim cok hos
Sdnurcs Elif0712 insanlar çekemedigi kıskandığı şeyler üzerine dalga geçmeyi bişey sanar. Söyleyemedikleri için degildir o emin olun. Arkadasın sessiz kalmış demekki ama sesini çıkarsada degişmezler. Yaşlılar maalesef ki hep böyle yaş gittikçe çocuk olurlar. 😑😑😑
Elif0712 Sdnurcs haklisin bnm kizimin adi beren komsum yasli veren diyor cocuga bisey demiyorm ama rahtsz ediyor beni
citlenbigim2212 Pammuk bizde eşimle uzuuuuuuuun arayışlar sonrası minel koymaya karar verdik hatta ben karar verdim eşimide zar zor ikna ettim 😃😃 minel ALLAH’a duyulan aşk, cennetteki inci tanesi anlamına geliyormuş. Karar veremeseydik bade yada balca olacaktı ✌😊
Sdnurcs Elif0712 bizim mahallede ravşa vardı yabancı uyruklu. Yaşlı komsumuz 5.kattan asagı yavşak diye bagırırdı. Kız tabi anlamıyor. 🤣🤣🤣Tövbeestafurullah hepsi aynı yaşlılarınn