AsM Simdi doktordan geldim 37+1im çatı muaynesini yapalım dedi doktor bi gerildim burda okuduklarimdan sonra neyse çatala ciktim d ok tor muayneye basladi ben simdi aciycak simdi galiba diye icimden gecerirken doktor tamam bitti dedi 🤣bu cok aciyo diyenler neye gore aciyordu bukadarmiymis ya dedim demekki herkesin aci esigi farkli bence hiç korkmayin insalah sizlerinde güzel gecer 🙏
Havvanur42 AsM bende katılıyorum size burada okuduklarımdan dolayı çok korkmuştum. Acırsa, kanama olursa, suyum gelirse diye ama çok şükür birşey olmadı. Çok hafif acıdı zaten üç beş saniye anca sürdü
Demir06 AsM bana iki kez yapıldı,farklı doktorlar yaptı ilkinde hiç acımadı ikincisinde ağlıcaktım.Yapan kişiye göre değişiyor bence
AsM AsM yok Purpura26 hayir devlete gidiyorum bulundugum sehirde bi tane ozel var oda berbat devlet hastanesi cok iyi 🙏
AsM Havvanur42 bende asiri korktum valal neler okudum burda 🤣ama cok sukur bunu atlattik ins dogumumuzda guzel gecer
AsM Purpura26 hadi hayırlısı ins doktorunuz birsey demezsede siz sorun cati muayenesi olucakmiyim diye yapar muhtemelen