busden Küvet setleri neden bu kadar pahalı anlamış değilim. Varmı hanımlar uyguna aldıgınız yerler nerelerden aldınız
Ugurhilal busden marketlere geliyor uygun BİM’e gelen gayet kaliteli ve uygun takip et istersen canım
Sumbuleh Ben ilk bir kaç ay için bilidğimiz çamaşır leğeni kullanacağım. Sonrasında zaten kucağımda banyo yaptırırım diye düşünüyorum
Acelya00 Set olarak indirimler olabiliyor aralıklı ben 89 liraya aldım diye mutluydum resmen cidden pahalı ama leğen gibi ürünler kullanılabilinir tabi ki
Sdnurcs busden trendyol da 280 tlydi tanıdıktan aldık toptancı kendileri 85 TL arada uçurumlar var. İnternet sitesinden aldıgım kıyafetleri bile (50-60₺) yol üstü herhangi bir çocuk giyimden özellikle daha iyi kaliteye 20-25 e aldım.
Dilekcnkn busden Ben oturduğumuz yerde böyle 1 milyoncu olur ya oralardan aldım çok pahalıya gerek yok aldım kullandım kullanabildiğim kadar çatıda duruyor öyle yani şimdi temizleyip geri getircem
Zeyneplena34 busden Ben civilden 4 yıl önce ilk kızıma almıştım. Şuan onu kullanacağım 2. kızımada. Kuvet, maşrafa, kova ve filesini 40 lira gibi bir fiyata almiştik. Şimdi 150 küsür olmuş şaka gibi
Mltm88 busden Evet pahalı ama şu katlananlar varya onlar çok hoşuma gitti yer kaplamıyo katla kaldır.Heralde onlardan alıcam
balarisi06 busden a101 veya bime gelenler uygun fiyatlı ama kocamandı set olarak bebek mağazalarında satılanlarda baya pahalıydı bende ıkeadan aldım küveti hem boyutu ideal içinde ve dış alt kısmında kaymaması için silikonları var kaliteli 80 tl civarındaydı sanırım çok beğenerek aldım
Aylinsemih busden ben uygun avm den küveti 150 tl ye aldım istadan bakın isterseniz çok kaliteli şimdide kocası ile maşrapa sini alicam oda diğer şubesinde varmış gidemedim
LalinMom busden A101 den aldım set yaptım 38 TL ye kovası küveti maşrabasıyla zaten 6 ay anca kullanıyorsunuz . Fahiş fiyatlar vermeye gerek yok ki