Mervemiray3 Herkese merhaba Daha önce de yazmıstım bebegim kilo almıyor diye belki hatırlayanlar olur pazartesi günü spinal sezeryan olucam 36 haftalık doğmuş olucak ve kilosu cok cok az 1800 gram sizce küveze veya yogun bakıma girer mi😔
Mom789 Mervemiray3 aklınıza kotuyu getirmeyin kilo biraz düşük evet malesef ama yoğun bakıma gerek olmaz insallah ama küveze alırlar yüksek ihtimalle sutunuz gelirse insallah sagip verdiğinizi içerse çabucak toparlar hayırlısıyla
Gzrilknur Mervemiray3 doğuma kadar biraz daha kilo alır merak etmeyin. Kuzenim in bebeği 2 kilo 200 gr doğdu. Girmedi küveze. Herhangi bi sıkıntı yoksa almazlar inşallah 🙏🏼
Havvanur42 Mervemiray3 anladım hayırlısı olsun inşallah havuç suyu vs bazı şeyler suyu artırıyor diyorlardı bi araştırın isterseniz
HYM Mervemiray3 ben bebeğimi 36 haftaya uyumlu doğdum 2.100 gr tabi sonra 1.900 e düştü çok şükür ciğerleri gelişmişti küveze alınmadı sadece kan şekeri düşüyordu zor uyanıp besleniyordu içinizi ferah tutun bol dua inş sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu
babyme_ay Mervemiray3 küveze girse bile küvezde karnındakinden daha iyi beslenir sütünü verirsin yine, şifa olur hemencecik kilo alır inşallah☺️