GizemSultan Günaydın kızlar, 21+2 haftalığım dün detaylı ultrasona gittim sol tarafta uterin arterde direnç artışı gözlemlendi doktoruma çıkan sonuçları haftaya göstermeye gideceğim biraz tedirgin oldum bu konu hakkında bilgisi olan var mı acaba
seyma_utku GizemSultan bende de aynı sorun olmuştu detaylı ultrasonda, hem de sağ sol iki arterde de. Coraspin başladım 32. haftaya kadar kullandım herhangi bir sorun yaşamadım çok şükür. Yaşayan çok oluyor bu durumu içinizi ferah tutun :)
GizemSultan seyma_utku inşallah doktoruma bir an önce gitsem mi haftayı beklesem mi acaba müsaitliği haftayaydı normalde ama böyle birşey çıkınca bilemedim şimdi
Rukenayse Bende de aynı prblem vardı coraspin kullandım şuan 38 haftalık olacagım ve çok şükür sorun yaşamadım. Sadece düzenli kullan. Allah sag salim kucagına almayı nasip etsin 🌸
GizemSultan Rukenayse inşallah çok teşekkür ederim, hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah bende bi an önce doktoruma gideyim o zaman kullanmam gereken ilaca başlayım bir an önce