Gururunannesi Liyaa valla dediğim gibi cnm bn aylar önce almıştım . İndirimde görünce . Arabami 540 TL almıştım 130tl de pusetimdi çokta memnunum cnm . Daha girer mi bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemem.
Liyaa Gururunannesi seninkinin tekerligi Gold detay an mi cnm? Gold olanlarda soyulma vs oluor mu acaba?
MehmetBarlasinAnnesi Senmerve bende en başından beri kraft evo birde onun biraz daha hafif olanı var kraft back ikisi arasında gelip gidiyorum çok araştırdım uzun süre kullanacağım bi araba olsun dedim gerçekten baya kullanışlı olacak ikiside baya iyi yani
Senmerve MehmetBarlasinAnnesi kraft evoyı 2019 aralık ayından beri kullanıyorum sapa sağlam tek elle kapatıo açıyorum allah nasip ederse 90 gün sonra 2. Bebeğimdede kullanıcam düzgün kullanıldıktan sonra 1 bebeği daha idare edee diye düşünüyorum
Bulutsevdasi Gururunannesi bende o arabadan aldım . Düzde oluyor. Sürüşü . Tekerlek manevraları çok çok iyi. Kraftla karsilastirdik. Kraft alan arkadaşım bile çok begendi. Sağlam da. Güle güle kullanın ☺️
Gururunannesi Liyaa bnm pusetim gri cnm sade gri uyumlu dursun diye arabamı da gri aldım. Ama yengem Gold aldı soyulma renk solma fln asla yok