llFatma emelsena Devamlı yumurta yemek zorunda değilsin ki. Onun yerine peynir yoğurt sütle devam ettirebilirsin. Her sabah yumurta yiyemem ben kuluçkaya yatar gibi hissederim o ne.
mucizem09_ emelsena canim yumurtayi haslayip yeme surekli tiksinirsin daha fazla bigun yumurtanin salatasuni bigun menemen yap kir ustune bigun krep yap ozaman daha zevkle yersin bende sevmemyumurta boylr sekillendiriyorum 🥰😅❤
Susamtanem2 emelsena bana iki demedi ama şöyle ki bıldırcın bile denedik kucucuk ama benim hamilelik değil çocukluktan sevmiyoeum yoksa hamilelikten dolayı tiksinti olsa gecerdi cocukkende yemezdim ilk kizimda yedim doğum yaptım bı daha yemedim ama kızım şuan aynı babası gibi şükür her şekilde yer şimdi oğlumda üzülüyorum anca eşim evde olacak omlet falan yapacakta yicem ama illa haşlanmış olamasina gerek yok çorba makarna kekten bile ne yesek kar bı dr zorlama dedi diğeri onun yerine bişey oneremem yemeye calis dedi
mucizem09_ emelsena yenir neden yenmesin canim yenir tabi pisir guzelce kasar rendele oyle ye herturlusunu yap
emelsena Susamtanem2 herşeyin içinde olduğunda yersek sorun yok bende öyle yeriim. Böylesi daha iyi ya. Böyle bi çare varsa ne güzel bizim için.
melekanesi emelsena canım bir gün ye bir gün yeme. Ben öyle yapıyorum. Haşlama, omlet, yumurtalı ekmek, menemen gibi tüket istersen. Yoksa bende yemekte zorlanıyorum.