[silindi] Kızlar 32+5 Kasıklarım da ağrı var dünden beri yalancı sancidir gaz sancısidir diyip geçiyorum ama ayağı kalktığımda rahmime bacaklarimin kenarına baskı yapıyor çok acıyor bu durumda olan varmı yalancı sancı olabilir mi sizce
Nurtrky [silindi] 33+4 bende de rahimde baskı var ama artk normal oldğunu düşünyrm sancı gibi değil baskı oluyor
bircivcivannesi [silindi] iğne batması ve bazen yumruk şeklinde ben de hissediyorum normal demişti doktorum
AsliTurgut [silindi] iki gundur ayni sorunlari yasiyordum bende cok sukur bebegimde hic durmuyor, 31-32 haftaligim dun hemen doktora gittik tabi kasık ve karın ici agrilarima katlanamayinca nstye baglandim sanci cikmadi😵💫
Nurtrky [silindi] bidaki kontrol de nst zamanı gelmiş oluyor zaten o zaman bakarlar canm ama istersen danış yinede
kubraballi23 geceden beri bende de var ama kıpırdayamıyorım rahat nefes alamıyorum kasılmayla birlikte benim sağ tarafta yel girmiş gibi ama böyle bir şey yok 34+5teyim bende. bebeğim hareket ettikçede çok canım yanıyor. dr gidecek misiniz?
Sita3434 kubraballi23 ben de sizin gibi yel girmiş ağrısı cektim ama öyle değilmiş gittigimde düzensiz de olsa sancı çıktı ama sizin haftanı gayet iyi benim daha erken oldu bence bu tarz ağrılarda doktor ihmal edilmemeli
kubraballi23 Sita3434 bende gidiyorum şimdi korktum.. siz o ağrıyla gittiğinizde doğum gerçekleşti mi? doktorunuz ne yaptı bu durumda. kaçıncı haftanızdaydınız?
Sita3434 kubraballi23 yeni oldu canım 25.haftamda geçen haftaydı ilac tedavisine başlattı doktorum bence bu tarz agrı durumlarını hafife almamak lazım bana da normaldir vs demişlerdi ama tedbir her zaman iyidir sorun çıkmaz insallah doktorun görsün en iyisini o bilir
Mmoommlife [silindi] gecmıs olsun bızde 30 haftalıgız arada adet sancısı gırıyor belıme kasıgıma ve rahmımde batmalar yasıyırım . Doktordan sonra yazar mısınız buraya merak edıyırım İnşaAllah normaldır agrılarımız🙏🏻
[silindi] Mmoommlife Gittim ama doktor yalancı sancı dedi nst çekildim sancım çıkmadı haftasına göre uyumlu falan normal bu sancılar bu dönemde dedi ağustosun başı doğum bekliyoruz rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin 🥰🥰🥰