Fatosss35 Kızlar 36 haftalık hamileyim ve simdiden 15 kilo aldım .ben napicam boyle ya.ha bire kilo alıyorum valla canım sıkılmaya başladı.ya dogumdan sonra gitmezse bi de kilolar
Nigarhacizade Fatosss35 Merhaba💕inşAllah doğumdan sonra gider hepsi dert etmeyin🙏🏻Sağlıklı olun da ikiniz de gerisi düzelir💕İlk haftalardamı başladı kilo alımı ya sonlara doğrumu artıyor? Bir de yemeye dikkat ediyormusunuz
Elisammmbade Fatosss35 36+2 haftalığim yaklaşık 20 kilo aldım. Hiç bu kadar umursamaz olmamıştım tek derdim kızımın sağlığı gitmesede olur kilolar doğumdan sonra yeterki o iyi olsun varsın ondan bana hatıra kalsın çatlaklar kilolar🥰
balarisi06 Fatosss35 ayy dert etmeyin şu kiloyu yahu keşke bende kilo alsam 😔 bana az yada yavaş alıyom gibi geliyor keşke bende alsam 15 20 kilo 😁
meryemmblog 34 haftalığım ve 16 kilo almışım 20-22 kiloyla muhtemelen doğuma gidicem bazen diyorum ki kısayım yemiyeyim ama yüzdük yüzdük kuyruguna geldik cocugun kilo alması için mecbur yiyorum
Zelsonr Leyli39 Bende 27+2 haftalık hamileyim ve 13 kilo aldım canım. Ama umursamıyorum yaa Amman çocuğum iyi olsunda bunlar geçici şeyler 💜 O yüzden takma boşver siz olduktan sonra herşey olur 💕