_biranneadayi Melis35 valla benim de öyle oldu hastaneye gidemedim 2 hafta çektim sonra kendiliğinden geçti gitti zaten hamilelik en çok dişlere vuruyor normalden daha çok ağrıyor Allah yardımcın olsun
Zeynepssss Melis35 iltihap tehlikeli doktorunuza soyleyin ya da randevu alıp hastaneye gidin bebek için iyi değil iltihap
Didem_678 Melis35 Çok çektim ben ondan iltihap varsa Antibiyotik veriyorlar ama benimkini çektirmiştim 15 çektikten sonra,Sonra dikiş felan attılar normal çekemediler 15 günde öyle çektim yüzüm şişti ,uyuymadım felan doktora görün bekleme
Demetslt Melis35 apse gibi bisey varsa sarımsağa bıçak degirmeden ezin ağrıyan yere koyun yarim saat beklet bişeyin kalmaz insallah
_biranneadayi Melis35 iltihabı önlemek için sirkeli suyla çalkaladım bi tek ben de aynıydım bir şey kullanmaya korktum hiçbir ilaç vs kullanmadım
Merveikratanem Deletedmom23234 aynen canım 2. Trimester da tedavi uygulanıyor benim iki dişime kanal tedavisi uygulandı
Merveikratanem Melis35 doktora git canım enfeksiyon varsa büyük sıkıntı yaratmadan antibiyotik tedavisi uygular