Seranad Birgezgininhikayesi bende baş ağrısın yaptı yanaklarım kızardı ama dayandım alıştım. Erken doğum riski ile başladık ilaca hemde günde 8 tane 4*2 şeklinde sonra günde 3 şimdi günde 2 alıyorum çok iyi bir ilaç gerçekten 21. Haftada başladık 32 olcam yarın çok şükür bu günleri gördük
Birgezgininhikayesi Seranad bana 34de baslandı günde üç doz birer tane zamanla anlısılıyo agrı olmuyomu yani
Seranad Birgezgininhikayesi yok bende biraz baş ağrısı yaptı bir daha yapmadı onun sayesinde geldim bu günlere
UralAybars0921 Birgezgininhikayesi o zaman siz doktorunuza diyin kullanmayın, muadillerini kullanın.( Adalat gibi )
Birgezgininhikayesi UralAybars0921 değişicem ilacı ama dene diye diretiyorda gercekten içilecek gibi değil acile kosturmaktan baska işe yaramıyo😂
UralAybars0921 Birgezgininhikayesi dikkat et kendine, ilaç yan etkileri de hamilelikte korkutuyor bizi, bir şey mi oluyor diye hemen acile gidiyoruz 😄
MEAsya Birgezgininhikayesi aynen cnm zorluyo insanı ilaç ama doktor bırakırsak dogorursun demişti kasılmalarım oluyodu benim ama yakında birakicaz öyle konuştuk sende biran önce hyrlisiyla kurtulursun inşallah cnm
Birgezgininhikayesi UralAybars0921 ay normal yan etki olsa kafamo kaldıramıyorım zaten migrenim var allahım migrene şükür diyorum😂
Hicim4244 Bende 22 haftadan beri kullanıyorum şükür 30 haftamdayim. Bu ilaçla birlikte 3 litre su tuketmelisiniz yan etkilerini oldukça azaltıyor
Birgezgininhikayesi Hicim4244 😂😂bacım ben zaten üç günde bir damacana içiyorum resmen keske işe yarasa
UralAybars0921 Birgezgininhikayesi dikkat et canım, migren de çok ağır bir rahatsızlık. Sen hiç kullanma, yazdıklarını okudum da benim gözüm korktu 😃
Birgezgininhikayesi UralAybars0921 ilacı değişicem dedide doktor o ilaca bile güvenemiyorum 😂 bugun içmedim valla biraz nefes alayım diye
Birgezgininhikayesi Seranad bende bi kere yapsa razı olurdumda canom her içmemde fenalasıyorum bide sadece bas agrısıda yok