ErdoSeo5 Kızlar 9+1 haftalığız şuan ama ne bulantım ne de başka bir belirtim normal hayatıma devam ediyorum hatta bazen hamile olduğumu unutuyorum bile 🤦♀️ Karnım da bi şişiyor gibi bide hiç belli olmuyor😑 Gazmıdır nedir bilemedim 🤔 Sizin nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz 🌸
oykumm_1233 ErdoSeo5 10+2 yim buzamana kadar hıc bır belırtı yasamadan geldım sadece kasık agrısı yasıyorum 🥰 sanırım şanslı gebelerdeniz 🌸
Meryemce92 ErdoSeo5 bizde yarın 9 oluyoruz. İlk haftalar koku hassasiyeti ve mide krampları bulantı çok yaşadım bu hafta hafifledi gibi. Ama ara ara oluyor bulantı. Benim göbeğim dümdüzdü şuan 5 aylık gibiyim 😂 şişkinlikten gazdan sanrım 🤣
Caglaluna ErdoSeo5 benim de bi şişiyor bi iniyor gaz bence ☺️ Zaten ayva göbeğim vardı. Gaz da eklenince 5 aylık gibi oluyo benim de sonra iniyo 😂
Sakinem212 ErdoSeo5 9+3olduk bulantılarım biraz hafifledi daha enerjiğim ama 4 kilo verdiğim için çok cılız oldum karnım yumurta gibi kaldı biraz sivri çıkıyor kızımda bçyle değildi geç çıktı göbeğim hereke etse hissetsem diyorum sonra diyorum acaba gerçekten hamile miyim kendimi sorguluyorum hissetmemek ne kötüymüş daha çok var hereket etmesine 17 haftada kızım tekmelerini hissetmiştim aşırı gaz sancım oluyor yürüryüş iyi geliyor ama sonra bel ağrısı tutuyor .
Caglaluna Ben de 9+1 im. Bundan önceki haftalar çok şiddetli olmasa da mide bulantım, kasık ağrım, mide ağrım, aşırı tiksinme gibi belirtilerim vardı. Bu hafta hafifledi. Onun yerini uyku hali ve yorgunluk aldı 🤭
Sakinem212 ErdoSeo5 bu arada tahmini doğumunuz ne zaman benim adetim belirsiz olduğu için doktor tahminde bulunamadı.
SM00 ErdoSeo5 bende 8+4en başta an bi tiksinme flan yaşadım şuan benimde hiç birşeyim yok korkuyoruum acıkcası belirtisiz olunca