Sevosss Gulden23 cekmekoy Taşdelen de oturuyorum Ümraniye santrale gidiyorum Sibel Açıkalın kendi muayene yeri var doğumu Medicana yapicaz orayla anlaşması var doktorumdan çok memnunun benim normal doğum olicak Allah nasipederse
humasultan3443 Gulden23 ben de Çekmeköyde oturuyorum hisar intercontinentale gidiyorum çok memnunum eğer düşünürseniz değerlendirebilirsiniz
meltemonen Gulden23 canım bende çekmeköy de oturuyorum. Ümraniye santralde çamlıca medipol e gidiyorum op Dr Zeynep elmalı çok memnunum
humasultan3443 Gulden23 Şile otobanından baya yakın oluyor ayrıca 10-15 dakikada varıyoruz aşırı trafik yoksa 😊
bchsnt ozanozan merhaba medipolde her kontrolde renkli ultrasonla mı görüyorsunuz bebeğinizi yoksa normal siyah beyaz ultrasonda mı?
BsrGlmz Merhaba bende Çekmeköy de oturuyorum neredeyse çooook uzun araştırmadan sonra medipol e gidicem. Fiyat olarak en uygun Ümraniye Erdem Hastanesi idi bilginiz olsun
BsrGlmz Gulden23 daha hiç gitmedim detaylı ultrasondan sonra başlayacağım inşaallah ama Ayşe kavasoğluna gitmeyi düşünüyorum
BsrGlmz Emsey de canan hanıma gidiyordum bugüne kadar çok çokta memnundum ama doğum fiyatı 5000 ve zam gelecek birde aşırı pahalı geldiği için hastane değiştiriyorum
Yalnizanne97 bchsnt merhaba bende medipol ayşe kavasoğluna gidiyorum gebeliğimin başından beri şuan 39 haftalığım her kontrolde hem siyah beyaz hemde renkli ultrasonka bakıyor bebeğimin resmini veriyor renkli olarak