Cnnhls Primada petrolaum maddesi açıklanmış petrol jeli kullanılıyormuş içeriğinde bende molfix veya komili kullanmak istiyorum ikiside türk mali kullanan veya deneyimli olan var mı aranızda 😑🤰💙
NekwaSultan Cnnhls Canim sleepy merhaba bebek seti.hem uygun. Ben ilk oğluma bir senedir kullanıyorum çok memnunum. Komili molfixden daha iyi türk markası oda
Cnnhls Deletedmom18 Canım içeriğine bakarsan ve petrolaum maddesini araştırırsan zararlarını görürsün içerik kısmında var primanin diğer bezleri iceriginde yok petrolatum maddesi
Deletedmom18 Cnnhls baktım yazıyor ama klinik olarak onaylanmış hiçbir zararı yokmuş olsa en iyi marka yani milyonlarca insan kullanmaz korktum bende rafine edilmiş 3 kere saflaştırılmış kullanabiliriz
Cnnhls Deletedmom18 Canım israil mali bi de petrolatum iyi bisey değil ben güvenemedim açıkçası ne kadar onaylansada
Edamesutbayik Deletedmom18 bu ülkede kötü olan ne varsa onaylanıyor. Üstelik sağlık bakanlığı tarafından.. İsrail’in hiçbir malını ne kendimde nede evladımda kullanmam. Elimden geldiğince.
Cnnhls NekwaSultan Sagol canim benim denicem benimkide erkek doğum cantasi hazırlıcm bez alicam da danışmak istedim sizlere sleepy kesinleşti o zaman 🤗
NekwaSultan Cnnhls Rica ederim canım :) Benim buda erkek cantamiz herbisimiz hazir artık bekliyoruz :)
Cnnhls Edamesutbayik Aynen öyle canim onca acıları yaşatan bi ülkenin malını almamalı kullanmamalı dikkat etmeliyiz
Edamesutbayik Cnnhls o ülkeyi allah kahır etsin. Ülkemizde her nesilde kanser var şimdi. Hep bu siyonistlerin malları yüzünden. Göz göre göre kullanmak büyük sacmalik. Yada Canimizin değerini hiçe sayıyoruz.