Busra333 Kızlar ben 28 haftayı bitirdim. Aslında beşinci ayında bütün her şeyi başlamak bitirmek istiyordum. İşte etraftan yapma bir şey olursa sonradan bebeğine çok üzülürsün dediler. Ama düşününce Allah korusun dokuzuncu ayda da olabilir bir şey. Allah göstermesin kimseye. Sizce artık alışverişine başlayıp bitirmeli miyim
Melike3535 Busra333 Ben daha ortada bebek yokken almaya başladım kız şeyleri aldm hep kizim olcak diyorum öylede oldu şükür suan 19 haftaligim ufak tefek şeyleri kaldi🌸😆
Elisammmbade Busra333 ben hamile olduğumu 5. Haftalıkken öğrendim. İlk gebeliğim 10. Haftada başladık eşimle oda hazırlığı yapmaya besigini aldık odasını boyadık süsledik. 14. Haftada cinsiyetini öğrendim ve 33. Haftaya kadar her gördüğümü beğendiğimi aldım. Kalbime asla kötü birşey getirmedim birşey olursa diye düşünmedim rabbim ne yazmışsa elbetteki o olur hiç kimseyi dinlemeyin bana o tür akıl vermeye çalışan kim varsa kavga ettim hatta içinizden geldiği gibi yapın 🌸🥰
Burcu_NFUE Busra333 28+1 haftalığım bugün epey alışveriş yaptım bebişime . Tabi eksiklerimiz var ama aydan aya alıyorum . kızlar sizce hastane çantası olarak baby bag yazan çantalar nasıl sırta asılmıyor ama seyahatte vs çok iyi sırta asılan çanta hastane çantası için yeterli gelmedi bana siz neler yaptınız
Busra333 Melike3535 yaaaaa bende zor tuttum bu haftaya kadar kendimi o zaman Allah ne verdiyse artık 😦😃😃
Shyla91 Ben 6 aylıkken almaya başladım benimkiler erken doğma ihtimalleri oluyo diye şuanda eksiğim yok 31haftalik olacam😊 ama çantamı duzenlemedim onuda halletmem lazım artik
Busra333 Elisammmbade Aslında bence en güzelini yapmışsın işte benim kayınvalidem Bak sonra kötü bir şey olur odasına baktıkça üzülürsün kıyafetlerine baktıkça üzülürsün falan dedi aklımı bulandırdı Olacağı varsa dokuz aylıkkende. Hatta doğunca da olur Allah böyle şeyleri kimseye yaşatmasın🤦🏼♀️
hanimhanimcik bence haftanız iyi artık başlayın erken de doğabilir, bende 26 haftalık oldum bende başlamadım ama önümüzdeki haftalarda başlayacağım iyice ağırlaşmadan bitirmek lazım insanın yürümeye mecali kalmıyor diyorlar😅
Busra333 hanimhanimcik evet gerçekten çünkü ben artık baya ağırlaştım göbeğim şimdiden kocaman oldu 5 aya kadar göbeğim yoktu şimdi resmen görenler ne kadar var doğuma diyorlar 😄😄😄😄 5 5,5 iken aylıkken sen gerçekten hamile misin diyorlardı 1 ayda hersey değişti 😄😄 1 ay sonrası kim bilir neler olacak 🤦🏼♀️😄😄😄
Busra333 Burcu_NFUE sırta asılan mımsadcre hastaneye gotururuşecek küçük bavul falan lazım olmaz mı ben mi abartıyorum yaaa 😂
emiras59 Burcu_NFUE ben kabin boy valiz alacağım bir tarafa benim bir tarafa bebeğin eşyalarını onun dışında ıvır zıvır içinde aldığım anne bebek bakım çantasını götüreceğim nasipse böyle düşünüyorum 😊
Gamze2172 Busra333 bende 36+4 te her seyı bır günde yaptım dün yanı bugün yıkadım astım da yarın ütü ve çantamı hazırlarım artık bendeki rahatlık ta nerden geliyorsa 😂😂😂
Melike3535 Busra333 sana bağlı canım al istediğini koy son haftaya bırakamam ben toplu alcak durumum yok yavaş yavaş aldim iste odasini bile aldim ödedim
Burcu_NFUE Busra333 şimdi valiz sipariş verdim hastane çantası için 😂 e tecrübesizlik ne yapalım ilk bebiş geliyor 😂😂
Busra333 Burcu_NFUE peki Kabin boy mu verdiniz. Yoksa ben orta boy götürsem abes mi kaçar küçük boy yok benim 😄 benim de ilk bebeğim olacak insallah ve ailem de farklı şehirde bir de tek çocuğum fikir verecek kimsem de yok etrafımda 😀
Burcu_NFUE Busra333 baby bag yazan çantadan aldım valiz gibi büyük yorumlarda herkes memnun olduğunu yazmış . Şimdi bir arkadaşımla görüştüm kesinlikle almalısın dedi o da almış ve resmini attı içine hem bebeğin hem kendi eşyalarını koymuş beğendim sipariş verdim . 199 ₺ den normal indirim ve sepette de indirime girmiş 79 ₺ ye geldi . Kaçırmadan aldım . Bi bak istersen
Busra333 Burcu_NFUE aaaa iyimiş gerçekten fiyatı valiz mi yoksa baby bağ yazan çanta mı bu ben tam anlamadım. Aslında
Gamze_trgt Busra333 ben 7 buçuk aylık hamileyim henüz bir şey almadım..😂 neyi bekliyorsam oğluşuma ama en kısa zamanda alacağım🥰🤰🏻