Burcu59 Kızlar merhabalar benim doktor sorularımdan bıktınız artık ama😓 Çok önemli ve artık benim için son noktada bir karara bağlamam gerekiyor. Normalde Beylikdüzü Medilife Burcu hanımda takipliydim gecen ay dogumunda olamıycam yurtdısında olucam demisti ve beni baska bi doktora yonlendirdi onuda ben begenmedim. Selda hanıma kayıt actırmak istedim o da hasta almıyordu. En son forumdaki arkadaslarında yardımıyla Reyapta Diler hocayı buldum ve ona basladım. İnanılmaz memnun kaldım. Bekleme süresi azdı icerde uzun süre gecirdim cok ilgilendi renkli gösterdi vs. Tam kendimi adapte ettim karar verdim, bu sefer ilk doktorum aradı ve dogumum icin gelecegini beni yarıyolda bırakmak istemedigini soyledi. Bugünde görüsmeye geldim ayın 27 sine tarih verdi Diler hocada 8 agustos demisti yani arada 12 gün fark var. Birinde 37+6 digerinde 39+4 oluyor. O kadar kararsızım ki acilen karar vermelyim sizce hangi doktor hangi tarih olmalı bebegin icerde durması daha mı iyi kafamda deli sorular 🤷♀️
SemraErkann Burcu59 39 u bekle canım 37 erken seZeryan normalde 38.39.bilemedin 40 ta oluyor. Bir hafta var Yok deme erken olmasın bir haftada daha çok gelişir 39 derim benimde 2. Gebeligim 39. Veya bir sorun olmazsa 40 ta seZeryan olacağım 37 çok erken bir tarih ki bir sorunun olmadığı halde senbilirsin ama
Burcuuki Burcu59 ben olsam 39u tercih ederdim ki önce burda yokum demesi belki senin hayrına yoksa bu doktorla tanışmazdın vardır onda bi hayır bence bununla devam et🤔
Aycha Burcu59 Merhaba, tarihler arasında neredeyse iki hafta var, acil bir durum yoksa 39+4, bebeğinizin gelişimi açısından en iyisi. Ama yine de son karar size ve doktorunuza aittir. Sizin ve bebeğiniz için en hayırlısı olsun.
eessrraa Burcu59 merhaba,Ben de sizin gibi medilife burcu hanımdan diler hanıma geçiş yapıcam yarın. Burcu hanımın izin tarihi 17 temmuzdaydı en son bi değişiklik oldu mu acaba 27 sinde mi dönecekmiş.
Burcu59 SemraErkann tesekkur ederim beklemeye karar verdim bende bi problem yok cunku hersey normal gidiyor🙏
Burcu59 Burcuuki cok haklısınız herseyde bir hayır vardır zaten sezeryani o yapsa bile kontrollerde olamiyacak o yuzden 39u bekleyecegim insallah cok tesekkurler fikriniz icin😊
Burcu59 Aycha evet acil bi durum yok nstye de baglandım sancı yok acılma yok bebek yerlesimi iyi suan hic dogum belirtim yok yani o yuzden bende beklemeye karar verdim cok tesekkur ederim fikriniz icin☺️
Burcu59 eessrraa 17 de cıkıyor yine 27 de günü tutanları sezeryan alıp 1 gün tekrar gidicekmis ama sezeryanı o yapsa bile ertesi gun kontrolde olmiycak 1 haftalık kontrolde olmiycak onlari dusunuyorum bende. Diler hanımda cok iyi cok tatlı bi doktor iki arada kaldım. Sizin ne zaman dogum normal mi bekliyorsunuz
eessrraa Burcu59 sağolun ben de izin tarihi mi değişti diye düşündüm bian. Normal bekliyorum 37.haftadayım yarın diler hanıma gidicem siz çok memnun kaldığınızı söylemişsiniz inşallah ben de memnun kalırım
Burcu59 eessrraa ay senin tam haftanmıs normal dogum yapmaya hic ihtimalin yok Burcu hanimda ozaman. kesinlikle memnun kalırsın Diler hanimdan canım yarım saat inceledi herseyini tüm tahlillerime testlerime baktı ultrasonda baya detaylıda gibi baktı hatta renkli bile gosterdi fotografini verdi boyutlu olarak. Ve bide okadar sevecen o kadar guleryuzlu ki ben bukadar memnun kalacagimi tahmin etmemistim acikcasi 😁 Banada yazarsin sonucu merak ederim insallah memnun kalirsin.
AycanUzun Burcu59 bence 39 beklemelisin canım bi sorun yok demek ki o zamana kadar durabiliyorsa arada 2 hafta var ama iki hafta bile onemli
Burcu59 AycanUzun evet bende beklemeye karar verdim cok tesekkur ederim hem kilosu hem gelisimi acisindan cok onemli 2 haftada baya degisiklik olur cunku erken olupta riske atmak istemiyorm
KucukVeAnnesi burcu hanım yazılarınızı okudum da Reyapdamı doğum yaptınız acaba. hangi doktor. normal mi sezeryan mı