garatt35 Son adet tarihime göre 36+3 ulturosonda 38 haftalık bir bebem var bugün hafif sancılarım vardı gittim ama sancım artıp 3 dakika da bir makina 100ü gösterdi açılma daha yeni 1 cm var sayılır dediler saat gece 2 de tekrar kontrol edecekler geri gitmem lazımmış sizce doğumum geldi mi bu sancılar la doğurur muyum? https://www.hizliresim.com/g9ia6uh
Didonutella garatt35 100 çok 77 ile beni yatırmışlardı. Serum vermişlerdi. 3 dk bir ise doğuruyor olma ihtimaliniz çok yüksek.
Elisammmbade garatt35 bende aynıyım şuan 36+2 haftalığim ama dün konturolum vardı 38+3 ile uyumlu dedi şimdi hangi tarihe göre doğum olur bilemedim sormak aklıma gelmedi doktora
dlnyny garatt35 haftamız aynı. Yaşadığınız sancıyı tarif edebilir misiniz merak ediyorum. Bazen benimde ağrım oluyor bebeğim başıyla ittiriyor ve çok hareketli. Sağlıkla kucağınıza alın🙏🏻
Didonutella garatt35 valla baktım akğıdınıza doğum gibi duruyor belki de geç açılcaksınız🤔 şuan mesela sancılarınız ne durumda? Hissediyor musunuz?
garatt35 Didonutella ben bu sancıyı tam 3 gündür çekiyorum yani alıştı sanırım bünyem 😊 bundan 2 gün önce nst 48 Di şuan 100 görünce hepimiz şok olduk. Aynı şekil devam ediyor sancılarım 45 dk sonra tekrar muayenem var bakalım
Didonutella garatt35 haber verin bize de ne diycekler merak ettim ☺️ Hadi şnş tez zamanda kavuşursunuz sorunsuz bir şekilde ☺️
Elisammmbade garatt35 benim kaburgam ve belimde çok ağrı vardı gittim ama sancı vs cikmadi serum takip eve yolladı