Tubis2021 Anneler ve güzel hamişler, 31 haftaya dek birşey yoktu sanki bir gecede yüzüm yandı da ben farketmedim. sizin de yüzünüzde böyle lekeler oluştu mu? Böyle güneş lekesi gibi. Geçmesi için ya da daha fazla olmaması için ne yapmalıyım😟
hatice3553 Tubis2021 maalesef benimde 31.haftada oldu yanaklarımda kahverengi güneş lekesi gibi o kadar dikkat ettiğim güneş kremi kullandığım halde 😔
Zeynep_ayaz Tubis2021 benim yuzumde cillendi hep malesef 🤦♀️ kizim dogunca saclarimi yuzume surucem ins gecer
Didonutella Tubis2021 benim oluşuyordu bepanthol anti scar jel vardı evde baya iyi oldupunu biliyordum ondan sürdüm 1 hafta falan. Şimdi de güneşe falan çıkarken kesin güneş kremimi sürüyorum. Şuan sıkıntı yok👍🏻
Busbus58 Tubis2021 valla canım moralini bozmuyumda annemin olmuştu doğumunda Esmerdi annem gitmedi o lekeler. Doğum yaptıktan sonra saçınla sil yüzünü demişler ama annem yapmayı unutmuş. Öyle yapınca geçiyormuş be ne kadar doğru bilmiyorum ama kolay yöntem aklına gelirde dene. Çok güneşe maruz kalma artmasın
Tubis2021 Busbus58 ben de esmerşm şu an çok belli değil gibi aslında ama aynada görünce moralim bozuluyor çatlaklar ayrı şimdi de leke olunca daha da moralim bozuldu o saçla silme olayını unutmamam lazım şu an herşeyi deneyebilecek moddayım . İnşallah geçer 😟
Tubis2021 hatice3553 benim bir de alnımın tam ortasında ve yusyuvarlak sanki elinle çizmiş gibi, çok güneşe de çıkmadım aslında ama alakası yokmuş onunla da
Didonutella Tubis2021 inşallah faydasını görürsün benim çeneme doğru kahverengilik oluşuyordu şuan hiç bir şey yok. Sende de işe yararsa haber verirsin ☺️