MercimekveAnnesi16 Kızlar ne aldınız? memnun musunuz ? Resim ya da link atar mısınız ben bu konuda çok karıştım belki fikir olur ☺️
Dilekcnkn MercimekveAnnesi16 Madre bebekten aldım bugün lohusa takımı kumaşı çok güzel dökümlü gibi böyle ama ben biraz zayıfım s beden bana büyük geldi düşün o yüzden geri iade edeceğim ama kumaşı çok kaliteli gerçekten
Ayseee4238 MercimekveAnnesi16 Madre bebekten aldım sabahlikli takım kumaşı çok kaliteli çok hoşuma gitti tereddüt etmiştim ama verdiğim paraya değer dedim aşırı içime sindi.
Durubatu MercimekveAnnesi16 merhaba Instagram’da sitelife var ordan aldım sorunsuz tam istediğim gibi geldi diğer yerlere göre de uygun bence bende burdan birinin tavsiyesiyle keşfettim memnun kaldım isterseniz bı bakın🤍
Seyma-d https://www.hepsiburada.com/luvmabelly-myra9550-dugmeli-biyeli-hamile-pijama-takimi--siyah-p-HBCV0000063CBS?magaza=Obirtrend&isFashion=true&url_src=and-product-detail bunu aldım çok güzel yumuşacık dökümlü ve beli tam hamileler ve lohusalar için yüksek bel ve ayarlanabilir. Yeni üyelik oluşturursan 50 tl indirim veriyor 105 tl ye geliyor